Take a fresh look at your lifestyle.

Împreună depășim obstacolele crizei

0

Cu ocazia acestui Paște neobișnuit mai multe firme și voluntari din cadrul biroului de traduceri ”IATOM” s-au unit pentru a aduce ajutor celor vulnerabili. Inițiativa se propune a fi o provocare la actiuni caritabile pentru toti cei ce au posibilitatea.

Criza aceasta ne-a surprins pe toți iar efectele acesteia ar putea fi mult mai profunde pe termen lung decât bănuim.Nimeni nu s-a gândit că vom sărbători vreodată Paștele în acest mod.

Într-o asfel de perioadă mai multe persoane, atât fizice cât și juridice, s-au unit încercând să aducă o rază de speranță cu ocazia Paștelui mai multor familii nevoiașe din satele din jurul Bucureștiului. La acest proiect au participat voluntari din cadrul biroului de traduceri „IATOM” din București, alături de donatori precum Chipita, Bread of Life România, Armata Salvării și alții ce au preferat să rămână anonimi.

 Acum, mai mult ca oricând, credem că avem posibilitatea să ne ajutăm unii pe alții, iar binele făcut celui ce nu poate răsplăti se va întoarce cu siguranță pe altă cale. 

Adrian Radu

Așa cum reiese din motto-ul nostru ”În obstacole noi vedem oportunități”, credem mai departe că printr-o atitudine bună și o motivație corectă putem depăși împreună orice criză. Acum, mai mult ca oricând, credem că avem posibilitatea să ne ajutăm unii pe alții, iar binele făcut celui ce nu poate răsplăti se va întoarce cu siguranță pe altă cale.

Vă provocăm pe această cale pe toți să propunem și să ne unim pe viitor la mai multe astfel de inițiative. Speranța să ne rămână vie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More