Take a fresh look at your lifestyle.

IN MUSIC WE TRUST!

Sean Norvis, într-un DJ set  de întrebări și răspunsuri despre viață și muzică

Un mix creat din pasiune atrage succesul…și alte mixuri în același stil. Mulți cred că DJ-ii sunt doar entertaineri cărora le place viața. Totuși, ca să fii un DJ bun ai nevoie de talent și zile + nopți de studiu în fața pupitrului. Sean Norvis este unul dintre ei. Pasionat, apreciat și solicitat la evenimente și colaborări cu alți artiști pop-dance.

Dolce Vita: Oamenii cred că ocupația de DJ este ușoară. Ce presupune, de fapt, sa fii DJ?

Sean Norvis: În acest moment, pentru mine, lucrurile merg de la sine. Dar în spatele fiecărui eveniment de 2-8 ore de mixat sunt de fapt aproximativ 2 zile de muncă. În fiecare săptămână aloc 2 zile (sau 2 nopți) pentru a studia topurile Beatport, Shazam, live seturi ale altor DJ și răspund la promo-uri. Primesc în jur de 100 de promo-uri săptămânal, de obicei cu o lună înainte de lansare, având exclusivitate. Noaptea lucrez cel mai bine pentru că e mai liniște.

Cum a început această etapă pentru tine?

Din pasiune pentru muzică, bineînțeles. Încă din liceu ascultam un gen de muzică diferit față de restul colegilor. Nimeni nu mă înțelegea. Până când am facut un party acasă și i-am invitat pe toți. Le-am pus muzica pe care voiau să o asculte după care le-am spus: “ok, acum vă pun muzica ce îmi place mie!” La vremea respectivă, Cosmic Gate, Kai Tracid, Paul Oakenfold, Atb, Tiesto. Și le-a plăcut. Am început să fiu chemat la majorate, reuniuni, banchete și am aplicat aceeași rețetă care a funcționat de fiecare dată. Apoi am început să fac mixuri, mai mult pentru mine, cu piesele mele preferate, iar unul dintre mixuri a ajuns la un prieten olandez care m-a întrebat: “nu vrei să mixezi într-un club?” Cam așa a început totul.

Ce îți place cel mai mult la această activitate?

Cel mai plăcut sentiment este când lumea dansează pe piesele mele.

Care sunt reperele tale în muzică?

Influențele mele sunt Daft Punk, Late Nite Tuff Guy, Roger Shah, Mark Knight, Hans Zimmer. Acasă ascult mult chillout și space dreams.

Care au fost cele mai importante evenimente la care ai participat?

De trei ani întrețin atmosfera la Crosul Firmelor și la Miss Timișoara, iar la ștrandul Sun Beach sunt DJ rezident de 8 ani. Anul trecut am participat la Endless Summer Rooftop Party, Zilele Lacului Surduc, Milenium Center (Serbia), Lange Theke (Germania), Amsterdam Dance Event (Olanda), Sirius Club Brezno (Slovacia), Festivalul Vinului Timișoara și la Revelion 2018 în Piața Victoriei.

Cum are loc procesul unui aranjament muzical și cât durează?

Totul este relativ, depinde de starea mea de spirit. Bazele unei producții muzicale le pun în două zile. Înregistrarea și editarea unei voci durează câteva ore, dar aranjamentul, mixul și masterul pot dura și o lună. La piesa “Afraid to feel” am făcut modificări timp de 7 luni.

Cum a început colaborarea cu Cat Music?

Simplu. Am stabilit o întâlnire cu ei și le-am prezentat 5 producții nelansate. Le-au plăcut și …. iată rezultatul!

Ce ale colaborări cu artiști ai în plan?

Până în prezent am colaborat cu Alex Mica, Alexandra Mitroi, Geo Da Silva, Madelin Zero (vocalista ATB), Mr. Pit, Pacha Man, Seepryan și mulți mulți alții. A fost o experință foarte plăcută și m-a  ajutat să mă dezvolt ca artist. Momentan lucrez la o nouă piesă cu Justine Berg (Polonia) și MC Steliano.

www.facebook.com/Djseannorvis

www.youtube.com/user/Norvisofficial

www.soundcloud.com/djseannorvis

www.mixcloud.com/Djseannorvis

www.soundcloud.com/sylrecordings

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More