Take a fresh look at your lifestyle.

Îndrăznește mai mult…

Bucură-te zilele acestea de promoțiile oferite de Sensero Lingerie Store la anumite articole de lenjerie intima sexy, cu reduceri de până la 30% la brandurile Casmir și Passion și 10% reducere la întreaga colecție de lenjerie Avanua.

În ofertă vei găsi seturi de lenjerie intimă, neglijee, corsete și lenjerii body – toate la preț redus și greu de rezistat tentației de a nu îți completa garderoba cu cele mai sexy și provocatoare ținute. Fie că preferi lenjerie din satin, dantelă sau alte materiale fine, standardul înalt oferit întotdeauna de Sensero Lingerie Store îți garantează că vei avea parte numai de lenjerie intimă de calitate. Magazinul online de lenjerie sexy promovează periodic diverse oferte promoționale – nu doar în perioada de reduceri ale anului – totul într-un mod diferit de ceilalți competitori de pe piață.

Îndrăznește mai mult… 1

“Colaborăm direct cu producătorii de lenjerie intimă si accesorii din Franța, Spania, Germania și Polonia, iar datorită acestui lucru încercăm să oferim cele mai mici prețuri posibile de pe piața din Romania. Toate colecțiile sunt confecționate în Uniunea Europeană la cele mai înalte standarde din materiale de foarte bună calitate. Iar prin modul unic de promovare și marketing dorim să oferim clienților nostrii exact de ce au nevoie – și anume de un loc în care se pot exprima liber deoarece credem în dorința fiecaruia de experimentare. Dorim să redefinim și să dam un nou sens la ceea ce înseamnă sexy, îndrăzneț și provocator.” ne-a explicat managerul Mihai Marinescu conceptul Sensero Lingerie Store.

Magazinul online oferă o gama largă de lenjerie – seturi de lenjerie intima clasice, rochițe și babydoll-uri, corsete sexy, body-uri, neglijee și cămăși de noapte dar și piese de lenjerie indispensabile precum chiloți sau dresuri. De asemenea în colecțiile Sensero vei găsi și lenjerie erotică, costume fantezie sau outfituri wetlook, iar oferta este completată de accesoriile sexy pentru cupluri pentru un plus în relația cu partenerul.

Livrarea se face oriunde în România în doar 24-48 ore, iar în țările din Uniunea Europeana livrarea poate dura până la 5 zile lucratoare.

www.sensero.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More