Take a fresh look at your lifestyle.

ÎNGERUL VICTORIA’S SECRET, ADRIANA LIMA

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU

Îngerul Victoria’s Secret, despre antrenament intensiv și slăbiciunea pentru diamante negre.
Am crescut în Salvador, Brazilia, și am fost un copil foarte timid. Nu am purtat niciodată haine atrăgătoare, ci doar haine lungi, largi și șlapi.
Semnătura mea este rujul roșu în nuanța cireșelor. Îl am de la mama mea. Când ies în oraș, folosesc Red Lizard Lipstick de la Nars. De asemenea, sunt mare fan Matthew Williamson. Colecțiile sale sunt jucăușe, pline de culoare și mă simt fascinată atunci când le folosesc. Primul meu model în ceea ce privește stilul a fost o moderatoare a televiziunii pentru copii. Se numea Xuxa (fosta iubită a lui Ayrton Senna). Era înaltă și blondă, cu o coafură amuzantă în stilul anilor `80. Purta bocanci de motociclist cu curele până la glezne și îmi aduc aminte că îi consideram cei mai cool bocanci pe care i-am văzut vreodată.
În calitate de înger Victoria’s Secret trebuie să fiu mereu în formă înainte de o emisiune. Cu câteva săptămâni înainte îmi intensific antrenamentul. Pariez pe box — asta îmi dă încredere și mă ajută să-mi controlez mai bine emoțiile. M-a ajutat să devin și mai liniștită.
În antrenamentul meu intră și coarda. Folosesc o coardă Speed foarte subțire și ușoară — dacă îmi rănesc picioarele cu ea, rămân urme îngrozitoare și de aceea port jambiere. Port cu plăcere un sutien sport de culoarea neonului.
Trăiesc în Miami. Acolo toată lumea iubește antrenamentele și sucurile proaspăt stoarse. Marea mea inspirație pentru a mă menține în formă este soțul meu (jucătorul de baschet din Serbia, Marko Jaric). Practicăm amândoi boxul la sală. Iubesc diamantele negre. A fost incredibil când am purtat, la spectacolul din Miami, setul de sutiene Victoria’s Secret Fantasy cu 3.575 de diamante negre. Costă peste 5 milioane de dolari americani. Lenjeria intimă oferă putere femeilor. Este prima parte din arsenalul vestimentar pe care o iei pe tine și, în același timp, cea mai importantă parte din îmbrăcăminte. Dacă nu porți lenjeria intimă corespunzătoare, întregul tău aspect se schimbă în rău. Lenjeria intimă îți dă încredere în tine, atunci când conștientizezi că totul se potrivește. În Brazilia, punem preț pe naturalețe. Oamenii beau multă apă de cocos. Este un remediu bun pentru piele și păr. Un sfat bun pentru ochii umflați: umeziți o dischetă cu apă de cocos și presați-o timp de cinci minute pe ochi.

Foto: Victoria s Secret USA

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More