Take a fresh look at your lifestyle.

Ingrijirea pielii in sezonul rece

Sfaturi pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna.
Pentru a evita situatiile in care pielea devine uscata cauzate de solidificarea continutului uleios al pielii in timpul iernii, exista cateva modalitati prin care va puteti intineri pielea si pentru a creste continutul de colagen.

Sfaturi pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna.
Pentru a evita situatiile in care pielea devine uscata cauzate de solidificarea continutului uleios al pielii in timpul iernii, exista cateva modalitati prin care va puteti intineri pielea si pentru a creste continutul de colagen.

Pentru a elimina conditiile de duritate exploatate in timpul iernii, consumul de fructe si legume suculente, se va dovedi a fi o alternativa sanatoasa.

Pentru a scapa de uscaciunea pielii, aplicarea uleiului putem folosi uleiul de nuca de cocos inainte de a face dus.

In ceea ce priveste aplicarea uleiului, este mai bine sa optati pentru varianta lichida a acestuia. Uleiul de avocado sau cel de migdale trebuie sa se regaseasca in ritualul de ingrijire al fiecarei femei care isi doreste sa aiba o piele fina si tanara mai mult timp.

In loc sa utilizati sapunul cu continut ridicat de alcaline, este mai bine sa va spalati pielea tratamente naturiste.

In cazul in care preferati sa utilizati sapun, asigurati-va ca utilizati unul cu un continut adecvat de hidratare. Sapunurile pe baza de uleiuri naturale si glicerina se pot dovedi a fi o alternativa sanatoasa.

Pielea poate fi hidratata in mod similar cu creme reci. Tonerul de piele care contin uleiuri esentiale sau elementele de intinerire ale vitaminei E se poate dovedi a fi la fel de eficiente.

Cu toate acestea, daca pielea fetei este in mod natural uleioasa, evitati utilizarea unei creme care are acelasi efect.

Manichiura si pedichiura sunt alte lucruri de care o femeie are nevoie, asigurati-va ca aveti membrele inmuiate in apa calduta imbogatita cu picaturi de uleiuri naturale pentru a pastra sanatatea unghiilor.

Uleiurile naturale, dar si glicerina s-au dovedit o alegere buna pentru sanatatea unghiilor.

Evitati utilizarea pachetelor si mastilor pentru fata care aspira continutul de ulei natural al pielii. In aceasta perioada rece trebuie evitata ambalarea faciala care contine noroi. Mai degraba optati pentru o curatare a tenului si a pielii pe baza de lapte si uleiuri naturale. Mastile faciale care contin extracte de avocado in plus fata de uleiul de masline sunt utile in timpul iernii.

S-a dovedit ca mastile naturale cu iaurt intretin colagenul pielii si ii ofera un aspect fin si placut in roce sezon, mai ales iarna. Vitamina E, are de asemenea un rol important pentru pielea noastra.

Un sfat vital pentru ingrijirea pielii pentru iarna implica utilizarea minima a apei. Dupa o spalare sau un dus, asigurati-va ca v-ati sters foarte bine.

In cazul in care munca dvs. necesita expunere recurenta la apa, asigurati-va ca utilizati manusi pentru a avea mainile bine protejate. Utilizati umidificatoare pentru a avea mediul interior bine hidratat si uscat.

Nu este nevoie de folosirea unei creme protectoare in timpul iernii, dar este intotdeauna preferabil sa folositi o crema cu un continut de hidratare crescut.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More