Ischgl: Schi sub soare și cele mai tari concerte în aer liber

Primăvara e cel mai potrivit moment de urcat pe schiuri sau pe snowboard. Și asta pentru că la Ischgl practicăm un anume fel de schi: unul cu mult soare până târziu, zile lungi, pârtii mai puțin aglomerate, evenimente în vârf de munte și concerte spectaculoase. Totul vine la pachet cu un strat perfect de zăpadă și cele mai bune condiții pe pârtii până la începutul lui mai. Anul acesta ni se alătură în Ischgl trupa Bastille, Max Giesinger, Helene Fischer și bucătari de renume internațional, care se aventurează într-o competiție gastronomică pe schiuri. 

Pentru schi pe timpul primăverii calendaristice, Ischgl din Silvretta Arena pune la bătaie 238 de kilometri de pârtie, la altitudini între 1377 și 2872 m. Oaspeții nu sunt așteptați numai cu cele mai bune condiții de schi până la începutul lunii mai, coborâri spectaculoase, priveliști incredibile, mult soare și o varietate de localuri après ski, ci și cu atmosfera relaxantă ce vine odată cu evenimentele în aer liber. Aprilie este deci, luna evenimentelor aici – este vorba despre cea de-a 21-a ediție a campionatului bucătarilor, a 10-a ediție a campionatului mondial de gastronomie la schi sau de cele trei superstaruri, care urcă pe scena din Silvretta Arena.

Dacă planifici o vacanță la schi în Ischgl în luna aprilie, bucură-te măcar de unul dintre cele trei concerte din vârf de munte: în duminica de Paști, pe 1 aprilie, cântărețul de succes Max Giesinger va debuta la Ischgl în cadrul evenimentului „Top of the Mountain Easter Concert” de pe Idalp. Concertul de primăvară de pe Alp Trida (Samnaun) din 22 aprilie stă sub semnul trupei britanice indie rock, Bastille. Iar pe 30 aprilie cântăreața de șlagăre Helene Fischer închide sezonul de schi din Ischgl într-o atmosferă de vis, în cadrul tradiționalului eveniment „Top of the Mountain Closing Concert” de pe Idalp. Intrarea la concertele Max Giesinger și Bastille se face pe baza unui skipass de zi valabil în data respectivă, iar intrarea la concertul artistei Helene Fischer este asigurată în cazul în care rezervi minim o noapte de cazare în valea Paznaun și dispui de un skipass valabil pentru două zile (Pentru tarife speciale întră pe www.ischgl.com).

30 aprilie: Top of the Mountain Closing Concert / Ischgl – Helene Fischer