Take a fresh look at your lifestyle.

Job-urile care vor fi cel mai bine plătite în viitor

0

Într-o perioadă în care prezentul este incert, iar viitorul nici măcar nu poate fi prognozat în vreun fel, există totuși studii care ne pot îndruma către profesiile cele mai căutate și, implicit, cel mai bine plătite, în anii ce vor urma.

Tehnologia ne acaparează din ce în ce mai mult iar o mare parte dintre meserii vor deveni complet inutile și vor lăsa mulți oameni fără un loc de muncă. Pentru a ne putea reprofila și rămâne activi în câmpul muncii, iată care sunt job-urile pentru care ar trebui să aplicăm în viitor.

Inginer de energie solară – aceștia vor avea un salariu mare și un viitor sigur. Instalarea și întreținerea panourilor de energie solară, testele și operarea echipamentelor de sistem nu este lucru ușor, însă cu tendința în creștere a acestei tehnologii, cererea de tehnicieni este din ce în ce mai mare și aduce după sine salarii pe măsură.

Inginer de energie eoliană – mergând pe aceeași linie, se preconizează că salariile inginerilor de energie eoliană vor crește până în 2026 până la 5.600 de dolari pe lună.

Expert în analiza datelor – cantitatea uriașă de informație digitală stocată devine o problemă pentru marile companii care sunt în căutare constantă de experți în analiza datelor.  Prin urmare, salariile acestora vor crește până la 50.000 sau chiar 75.000 de dolari pe an.

Asistent medical – în sistemul medical, cererea de asistenți care să aibă grijă de pacienți este tot mai mare în contextul actual. Iar această tendință va rămâne în creștere și în anii următori. Deja salariile pentru astfel de profesii au crescut și se vor menține pe această linie.

Terapeut pentru recuperare fizică – creșterea demografică a dus, implicit, la cererea terapeuților în special pentru populația îmbătrânită. Se preconizează o ofertă de peste 67.000 de job-uri în anii ce vin.

Manager de servicii medicale – serviciile medicale sunt din ce în ce mai mult accesate în ultimul timp, iar managerii au misiunea de a se ocupa de toate facilitățile pe care acestea le oferă, aspectele legislative dintre instituțiile de sănătate, spitale, clinici și aziluri.

Specialist în conținut digital – editorii de conținut scris și design grafic sunt la cea mai mare căutare în prezent, în condițiile în care totul funcționează digital. Salariul acestora va crește foarte mult în viitor pentru că de ei depinde viitorul comunicării.

Piloții de drone, care sunt din ce în ce mai mult folosite în diverse proiecte, analiștii de marketing, de care va depinde viitorul noilor afaceri și contabilii fac parte, de asemenea, din categoriile de profesii cu un venit substanțial în viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More