Take a fresh look at your lifestyle.

Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești

15 / 100

La începutul sezonului trecut al serialului „Thrones”, milioane de oameni din întreaga lume se temeau de soarta lui Jon Snow, Denaerys Targaryen și alții. Călătoriile la locurile de filmare au devenit un hype în ultimii ani. Dincolo de Game of Thrones, tot mai multi fani de filme si seriale sunt inspirati de peisajele epice si de orasele fascinante pe care le cunosc din spectacolul favorit. Un sondaj arată că aproape fiecare a doua persoană a fost vreodată inspirată de un serial sau de un film pentru a călători. Iată topul filmelor și serialelor care au capturat inimile globe-trotterilor.  

Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 1
James Bond – Nu e de mirare – joaca in locuri extrem de impresionante. De la Mexico City la Shanghai până la San Francisco, artiștul carismatic vânează cu permisiunea de a ucide un ticălos după altul.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 2
Stăpânul Inelelor- Imaginile de vis din mijlocul Pământului nu numai că au lăsat o impresie de durată asupra multor spectatori, dar, de asemenea, au declanșat dorința de a vizita peisajele sălbatice din Noua Zeelandă.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 3
Tailanda – În fiecare an, peisajele uluitoare ale insulei thailandeze Koh Phi Phi încurajează mulți turiști să ia zboruri lungi pentru a se simți ca Leonardo DiCaprio în The Beach. Până în prezent, fluxul de vizitatori nu se oprește.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 4
Gossip Girl – New York City, Statele Unite ale Americii, este platoul de filmare a serialului dedicat adolescentilor. Poveștile din Upper East Side fac inimile fanilor să bată mai repede și să viseze la viața setată JET-SET.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 5
Sex and the City – În seria de cult, Carrie Bradshaw și Co se băteau în tocuri înalte prin jungla urbană. Între timp, există și diverse turnee SATC, unde fanii pot explora cele mai renumite locații pentru a se simt la fel de plini de farmec ca idolii lor.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 6
Harry Potter – Între timp, atrage vizitatori nu numai la locurile din Anglia și Scoția. De asemenea, numeroasele excursii, care sunt în mod special adaptate nevoilor fanilor de film, fac ca inimile suporterilor lui Harry Potter să bată mai repede.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 7
Urzeala Tronurilor – De la începutul difuzării, fanii se reunesc în locațiile originale ale serialului, care se regăsesc, printre altele, în Islanda, Croația și Irlanda de Nord. Orașul croat Dubrovnik se confruntă cu un adevărat boom turistic de mai mulți ani, nu în ultimul rând datorită acestui serial.
Jon Snow, Frodo & Co: Aceste filme și seriale te inspiră să călătorești 8
Piratii din Caraibe – Plajele cu nisip alb, palmieri, marea – locațiile sunt pur și simplu cerești – și se află pe locul șase. Pentru părțile unu-trei, echipajul piratilor a adulmecat aerul Caraibelor din insulele Sf. Vincent și Domenica. Visul de a merge pe urmele căpitanului Jack Sparrow se întâlnește în fiecare an la mulți turiști.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More