Take a fresh look at your lifestyle.

Just4Girls – un business veteran pe piata de lenjerie intima din Romania

Intr-o perioada in care comertul online era inca o noutate pe piata nationala, a aparut primul magazin online de lenjerie intima din Romania.

Just4Girls a luat nastere in anul 2006. Doua tinere antreprenoare aveau un vis – sa ofere femeii moderne sansa de a achizitiona mult mai usor lenjerie intima care sa o ajute sa isi exprime senzualitatea. La acel moment, Just4Girls s-a facut remarcat prin unicitatea in segmentul de piata – lenjerie intima sexy.

In Romania anului 2006 nu era foarte bine dezvoltata ideea de lenjerie sexy. Clasicele seturi formate din sutien si chiloti erau comercializate in masa, desi piata internationala promova produse mult mai indraznete la acel moment. Cu toate acestea, incepand cu anul 2008, piata de lenjerie intima sexy a avut un boom impresionant in Romania. Clasicelor seturi li s-au alaturat corsete fanteziste, portjartiere si alte piese de lenjerie inca straine clientelei romane la acel moment.

Competitia era din ce in ce mai mare, dar si in acest caz, experienta isi spune cuvantul. Just4Girls a reusit sa transforme aceasta ocazie in sansa lor de a demonstra femeilor romane ca sunt cei mai buni pe acest segment.

,,Ne bucuram sa vedem ca, inca de la inceput, femeile ne apreciaza si sunt intotdeauna la curent cu ultimele colectii de lenjerie intima pe care le aducem. Da, suntem in topul preferintelor clientelor noastre. Iar acest lucru nu poate decat sa ne ambitioneze sa lucram in acelasi stil – cu multa seriozitate si profesionalism.”, a declarat Gabriela Laibar, fondatoare Just4Girls.

Produsele Just4Girls sunt importate in exclusivitate, direct de la partenerii europeni. Astfel, fiind importatori directi ai mai multor producatori europeni de lenjerie intima sexy, au posibilitatea sa practice o gama accesibila de preturi prin evitarea costurilor de intermediere. Acest lucru este un atu evident in fata competitorilor.

In prezent, in stocul magazinului se gasesc peste 2000 de produse.
Si pentru ca piata de lenjerie intima este intr-o continua miscare, Just4Girls s-a reinventat si a abordat un nou concept care sa tina pasul cu cerintele femeii anului 2018.

Relansarea a avut loc la finalul anului 2017. In prezent, magazinul se bucura de o popularitate mai mare ca niciodata, fiind in continuare un jucator de valoare pe acest segment de piata.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More