Take a fresh look at your lifestyle.

JYSK – cel mai apreciat brand de textile și decorațiuni pentru casă din România

JYSK România a primit certificarea Best Buy Award, fiind ales de consumatori retailerul cu cel mai bun raport calitate-preț la categoria produse textile și decorațiuni pentru casă.

JYSK România a primit certificarea Best Buy Award, fiind ales de consumatori retailerul cu cel mai bun raport calitate-preț la categoria produse textile și decorațiuni pentru casă.

Certificatul Best Buy Award, care reprezintă o garanție a calității produselor companiei daneze, a fost oferit ca urmare a unui studiu de piață desfășurat în mai 2017 în rândul consumatorilor români. La întrebarea „Specificaţi un lanţ de magazine cu un raion de produse textile și decorațiuni pentru casă care, conform experienței și opiniei personale sau conform opiniei și experienței persoanelor din jurul dumneavoastră oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piața românească”, majoritatea respondenților au spus JYSK.

Întrebarea care a stat la baza cercetării a fost cu răspuns deschis, fără opțiuni multiple sau variante predefinite de răspuns. Astfel, respondenții au fost liberi să ofere orice nume de brand au considerat că oferă cel mai bun raport calitate preț la categoria textile și decorațiuni pentru casă.

“Certificarea Best Buy Award este un prilej de bucurie pentru noi, cu atât mai mult cu cât ea vine de la clienții noștri, de la oameni care ne folosesc produsele și ne apreciaza serviciile. De-a lungul timpului, compania și-a asumat mai multe promisiuni față de clienți, iar prima dintre acestea este să oferim calitate la un preț cât mai scăzut. Această distincție confirmă faptul că am reușit să ne ținem de promisiune.

Punem un accent deosebit pe calitatea produselor și de aceea ne alegem cu atenție furnizorii, care trebuie să respecte standardele impuse de noi. Colegii din departamentul de achiziții vizitează personal fabricile pentru a se asigura că produsele care ajung în magazine respectă standardele de calitate. Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că JYSK este în topul preferințelor clienților la categoria textile și decorațiuni pentru casă, categorie ce include lenjerii de pat, cearșafuri, cuverturi, fețe de pernă, prosoape, halate de baie, perdele, pături, perne deco și multe altele. Gama noastră este completată în fiecare sezon de produse noi, cu design scandinav ce urmează trendurile în materie de culori, textură și imprimeuri, pentru că ne dorim să fim mereu actuali și inovatori”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Studiul Best Buy a fost efectuat în luna mai 2017 de compania elvețiană ICERITAS, pe un eșantion de 1200 de persoane cu vârsta de peste 15 ani, rezidente în România, utilizatori de internet.

Compania ICERITAS este specializată în cercetarea de piață, iar misiunea sa este de a înțelege mai bine percepția consumatorilor asupra produselor și serviciilor care oferă cel mai bun raport calitate preț.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 46 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager – iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More