Take a fresh look at your lifestyle.

Kazka lansează Cry, varianta în limba engleză a piesei anului 2018, „Plakala”

Piesa anului, aceasta este distincția pe care a primit-o „Plakala” din partea M1 Music Awards în 2018! Succesul ei este atestat și de faptul că a reușit să intre în Top 200 iTunes și să fie pe locul I în Shazam Ucraina și pe locul al optulea la nivel mondial. Clipul piesei este urmărit de peste un milion de ori pe zi, iar acum Kazka lansează și varianta în limba engleză a acestui fenomen, intitulată Cry.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=x5L9kgo_Suo

Kazka este o trupă ucraineană care interpretează muzică u-pop cu elemente electro-folk. De-a lungul timpului, membrii ei s-au remarcat prin arta lor curajoasă, pentru că ei cred că frumusețea fiecăruia dintre noi constă în ceea ce ne face unici. Singurul lucru obligatoriu este să ai încredere în tine, să îți urmărești visurile cu pasiune și să ai în vedere împlinirea lor. Cei trei artiști care formează Kazka știu că miracolele chiar se întâmplă pentru că, la urma urmei, însăși această trupă este un vis împlinit.

Sasha are un timbru vocal unic. De profesie avocat, ea și-a dorit dintotdeauna să fie artistă.

Dima cântă la fluier și și-a descoperit marea pasiune pentru instrumentele de suflat și cele folk la o vârstă foarte fragedă. La rândul lui, cel de-al treilea membru al trupei, Nikita, cântă la mai multe instrumente.

Valoarea trupei a fost recunoscută de-a lungul timpului, iar membrii ei au primit numeroase cuvinte de laudă: “breakthrough of the year”, în 2018, din partea M1 Music Awards și “discovery of the year”, din partea Golden Firebird Music Awards.

Printre cele mai notabile performanțe iTunes se numără #1 în Ucraina, Bulgaria, Belarus, Kazakhstan și Rusia, #2 în Moldova și Tajikistan și #19 în Letonia.  

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More