Take a fresh look at your lifestyle.

Kendal Jenner, cel mai bine platit model al anului!

Kendall Jenner a devenit cel mai bine platit model in 2018, dupa ce a castigat 22,5 milioane de dolari in 12 luni. Si starurile Bella si Gigi Hadid, Karlie Kloss, Gisele Bundchen si Cara Delevingne se afla in topul celor mai bine platite modele ale anului.

Bildergebnis für Kendall Jenner

Kendall Jenner a devenit cel mai bine platit model din lume pentru a doua oara consecutiv, conform ForbesStarul de televiziune din serialul „Keep Up With The Kardashians” s-a transformat rapid in cel mai preferat model al anului, depasindu-le pe top modelele Gisele Bündchen, Karlie Kloss, Chrissy Teigen si pe prietenele sale, Bella si Gigi Hadid. In perioada iunie 2017 – iunie 2018, Jenner a incasat 22,5 milioane de dolari.

Aceste castiguri fabuloase se datoreaza contractelor cu brand-uri mari pe care le-a incheiat Kendall Jenner. Adidas, Calvin Klein si Estée Lauder sunt doar cateva dintre numele cu care modelul a realizat cele mai fructoase colaborari. Modelul de 23 de ani si-a asigurat detasat locul in topul celor mai bine platite modele in 2018. Karlie Kloss, care 0cupa pozita a doua, se afla la o distanta considerabila de Jenner. Ea a castigat 13 milioane de dolari in urma contractelor cu Swarovski, Adidas, Away luggage si altele.

Anul trecut, Jenner a detronat-o pe Gisele Bündchen, care timp de 14 ani a fost declarata cel mai bine platit model al lumii. Daca in 2017, Gisele se afla pe locul al doilea, anul acesta ea a cazut pe locul al cincelea, unde este la egalitate cu Cara Delevingne. Ambele au incasat cate 10 milioane de dolari in 2018.

Cele mai bine platite modele in 2018:

1) Kendall Jenner: 22.5 milione de dolari
2) Karlie Kloss: 13 milioane de dolari
3) Chrissy Teigen si Rosie Huntington-Whiteley: 11.5 milioane de dolari (la egalitate)
5) Cara Delevingne si Gisele Bundchen: 10 milioane de dolari  (la egalitate)
7) Gigi Hadid: 9.5 milione de dolari
8) Bella Hadid si Joan Smalls: 8.5 milioane de dolari
10) Doutzen Kroes: $8 milioane de dolari

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More