Take a fresh look at your lifestyle.

Kim Kardashian de România – „Umărul pe care plângi”

Joi, 26 octombrie, Francisca va lansa în premieră „La Măruță” single-ul „Umărul pe care plângi”. Muzica și textul sunt semnate de Theea Miculescu și Marius Dia, producător Marius Dia, Mix & Master – Bunicu Magic.

Artista, comparată deseori cu Kim Kardashian datorită formelor voluptuoase, le va face fanilor săi încă o surpriză în emisiune, unde va prezenta, tot pentru prima dată, și videoclipul noii sale piese.

Melodia <Umărul pe care plângi> vorbește despre durerea unei iubire neîmpărtășite, despre  amăgire, despre o relație care nu este posibilă. Despre sentimente nemărturisite și, mai ales, despre frica de a nu-l pierde definitiv pe celălalt… Este despre un <el> de care nu trebuia să te îndrăgostești, un el care nu se decide dacă te vrea ca prietenă sau iubită, dar nici nu te lasă să pleci”, declară cântăreața, care este convinsă că multe persoane se vor regăsi în această poveste.

Francisca a absolvit Liceul de Artă “George Enescu” din Botoșani și cursurile Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. În prezent ea urmează un program de Master în Management și Audit Intern. De asemenea, a făcut teatru timp de 14 ani și a călătorit foarte mult cu trupa de divertisment în care activa. „Am jucat diverse roluri, majoritatea principale și am obținut multe premii, cam de peste tot. Bineînțeles, în paralel cu teatrul, muzica a jucat un rol important, mai ales că am început să cânt și să dansez încă de la 5 ani, la Palatul Copiilor”, spune artista care se caracterizează ca fiind foarte ambițioasă, dorindu-și să învețe cât mai mult, din domenii foarte variate.

În decembrie 2015, după ce a fost invitată să cânte la galele Superkombat (K1) a ajuns să și prezinte un astfel de eveniment. „De atunci am rămas Ring Announcer pentru această promoție cu cei mai buni luptători”.

Francisca face parte din Friday Tunes, un label nou în România, administrat de Global Records. Friday Tunes își propune să descopere și să lanseze noi talente și stiluri variate de muzică.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More