Take a fresh look at your lifestyle.

Krimson Klover – Modă de schi colorată

0

Krimson Klover întruchipează farmecul modei de schi din anii 1960 cu noua sa colecție feminină de toamnă/iarnă 2021. Culorile îndrăznețe și imprimeurile colorate și impresionante subliniază nostalgia hainelor de schi purtate atunci. Noua colecție reflectă aceste dorințe nostalgice cu noi siluete și texturi care evocă un sentiment de bucurie pe pârtie și în afara ei.

Krimson Klover oferă o gamă completă de modele pentru femei, minunat de colorate, la modă și foarte îndrăznețe. Colecția extinsă include straturi de bază/mediu unice și colanți asortați, precum și veste ușor căptușite, produse în condiții de muncă echitabile și cu accent pe protecția mediului.

Straturile de bază/mediu feminine de înaltă calitate de la Krimson Klover sunt realizate într-o calitate ultra-moale de poliester/elastan sau Tencel/merino. Interiorul fin periat, precum și gulerul moale și înalt, cu fermoar adânc, subliniază senzația de bunăstare. O selecție largă de motive de sporturi de iarnă ilustrate în mod diferit, cum ar fi patinatori eleganți sau snowboarderi sportivi, condimentează cu pricepere orice ținută. Pentru a completa ținuta, încercați colanții cu croială înaltă, cu un design asortat și aceeași calitate stretch în 4 direcții.

Stratul Bernie Merino Layer promite un confort maxim pe pârtii, dar și după aceea, în timpul après-ski. Motivul nostalgic continuă pe spate pentru a crea un aspect impresionant.

Krimson Klover este din Colorado USA.

https://krimsonklover.com/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More