Take a fresh look at your lifestyle.

La doar 16 ani, fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, apare pe coperta Vogue Paris

Kaia Gerber este mai precoce decat mama ei si puncteaza prima coperta pentru Vogue, editia franceza, cu patru ani inainte ca Cindy sa fi aparut pe coperta celebrei publicatii. Kaia este astfel de punctul de a deveni urmatorul mare Top Model al lumii.

La doar 16 ani, Kaia Gerber are toate sansele sa calce pe urmele mamei sale, Cindy Crawford. Mai mult, Kaia poate sa o si intreaca pe Cindy, intrucat puncteaza prima ei coperta pentru Vogue Paris la doar 16 ani, in vreme ce mama ei aparea pentru prima data pe coperta celebrei reviste de moda cand avea 20 de ani.

 

Kaia Gerber si-a facut debutul in moda luna Septembrie a anului trecut, aceasta fiind inclusa in prezentarile Versace, Chanel, Saint Laurent si Isabel Marant. Kaia apare pe coperta de februarie a revistei Vogue Franta. Kaia a aparut pentru prima data in paginile publicatiei alaturi de mama ei, anul trecut. Kaia a aparut si pe coperta Teen Vogue in anul 2017.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More