Take a fresh look at your lifestyle.

LA PLAJĂ, ÎN NĂVODARI! Noul trend în 2018

De ani buni, litoralul românesc atrage turiști din toată lumea. Iar cele mai cool plaje și cele mai tari locații de distracție sunt, categoric, în Mamaia Nord. Totuși, o nouă destinație pare să vină din urmă, chiar în vecinătatea stațiunii vedetă de până acum. Vorbim de Năvodari, stațiunea care, demult, era cunoscută pentru taberele de copii.

Dar ce s-a schimbat de atunci? Foarte multe lucruri. Ca o continuare a stațiunii de lux, Mamaia, Năvodari a explodat în construcții de vile și hoteluri, plaje frumos amenajate, dar cu un vibe mai liniștit și taverne și baruri pe plajă, care asigură distracția la un nivel care încă mai păstrează ceva din sălbăticia naturii.

O astfel de plajă este Taboo Beach, deschisă în 2017, și situată la intrarea în Năvodari. Întinsă pe o suprafață care permite așezarea șezlongurilor din lemn și a umbrelelor din stuf la distanțe considerabile, care asigură intimitatea, plaja se află încă în categoria “plajelor virgine”, neafectate de construcții sau zgomotul străzii. În plus, soarele aici strălucește toată ziua, nu dispare la ora 17.00, așa cum se întâmplă pe majoritatea plajelor din Mamaia.

Povestea acestei plaje este interesantă. Ai crede ca un owner hippie s-a gândit să ofere clientelei pe măsură o oază de liniște. Însă nu este deloc așa. Doi tineri antreprenori, un jurist și un avocat, au ales să renunțe la job-urile lor de succes și să deschidă o plajă în Năvodari. Așa a început totul. Cei doi mărturisesc că, obosiți de birocrație și agitația specifică acestor profesii, au ales libertatea și pasiunea. Și și-au împărțit munca de pe plaja. Unul dintre ei se ocupă de administrarea plajei și a beach barlui iar celălalt, de bucătărie. Mai exact, pregătește toate specialitățile culinare din pește și fructe de mare proaspete. De la micul dejun, unde oaspeții pot servi omlete, croquet madame și croquet monsieur, croissant și până la prânz sau chiar o cină romantică la apus, când meniul include midii, rapane sau pește pe plită, toate sunt gătite, cu suflet.

Plaja poate fi accesată cu ușurință de către turiștii de la Caraibe Resort, un hotel nou care le oferă turiștilor cadrul de relaxare perfect, chiar și după plajă.

Cei doi proprietari mizează pe un concept family-friendly, pe interacțiunea lor directă cu clienții și se pregătesc deja pentru noul sezon, gândind rețete noi sau planuri de reamenajare. Vor fi acolo tot timpul, vor lucra cot la cot cu angajații și se vor împrieteni cu clienții fideli. Ei vor să creeze o atmosferă plăcută pe plajă, astfel încât turiștii să rămână cât mai mult lângă mare și să nu se retragă la amiază în camerele de hotel sau în restaurante aglomerate departe de apă.

Pe lângă locația superbă, ospitalitatea, prețurile accesibile și serviciile de calitate sunt atuurile de care dispun cei doi proprietari. În plus, aglomerația Mamaiei va trimite turiștii către plajele mai liniștite din Năvodari. Iar Taboo Beach va fi acolo, deschisă pentru oaspeți.

www.facebook.com/Taboo-Beach-537016013340499/

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More