Take a fresh look at your lifestyle.

La Vella – Season Opening 30 Aprilie !

LaVella – Yachting Club

Până nu demult, adică până în momentul când s-a deschis acest club, în Clisura Dunării şi în Cazanele Mici era liniste.

Din 04 Iulie 2015 lucrurile însă s-au schimbat, pentru ca LA VELLA YACHTING CLUB este prima locaţie din zonă care vine sa îmbine un peisaj senzaţional la malul Dunării, cu petreceri , distractie, animaţie, bun gust si muzică de calitate.

Cele două piscine vă asteaptă în zilele caniculare cu băuturi reci, cu şampanie la gheaţă pe care o puteţi savura în baldachine comfortabile si umbroase. Puteţi dansa, puteţi să optaţi pentru un masaj, puteţi să vă retrageţi în jacuzzi, puteţi sări în Dunăre sau vă invităm să luaţi masa. Preţurile ? Accesibile !!

Clubul LA VELLA este viziunea de a transforma zilele de vară în pool-party (vineri seara petrecem la piscină până târziu), iar nopţile de sâmbată devin un mega-party în club. Muzica de bună calitate o aduc DJ si MC de renume, dumneavoastră, oaspeţii noştri, nu trebuie decât să ridicaţi mâinile, să vă lasaţi antrenaţi de atmosfera incendiară şi deci……. să vă distraţi.

http://lavella.ro

www.facebook.com/lavella.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More