Take a fresh look at your lifestyle.

LARISS – sălbatică și senzuală ca o panteră, în videoclipul celui mai recent single, „Animal” feat. Carlito

Cu un look nou, artista Global Records, Lariss, întruchipează în cea mai nouă piesă „Animal” feat. Carlito și în videoclipul acesteia, un personaj puternic, dezlănțuit, cu o feminitate dominatoare.

La trei ani de la apariția single-ului de debut, „Dale Papi”, Lariss lansează piesa „Animal” feat. Carlito, care o scoate pe artistă din registrul cu care și-a obișnuit fanii până acum. Față de clipurile precedente, precum „Epana”, „Droppin da Bomb”, „Lova Boay”, unde Lariss a adoptat mai degrabă o imagine urbană, rebelă, în „Animal”, cântăreața din Iași întruchipează o femeie de o senzualitate sălbatică, asemeni unei pantere.

„Animal” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xdoIkjb9K9U

Nu avem cum să trăim fără instinctele de bază, primare, dar unii dintre noi reușesc să le mascheze foarte bine. În <Animal> toate stările ies la suprafață. Mă metamorfozez în panteră neagră, un animal singuratic, care preferă să își dezvolte simțurile, să dețină puterea și să se simtă mereu în siguranță. De cealaltă parte, Carlito este lupul care nu poate trăi fără libertate și se lasă ghidat doar de instincte, de unde și antiteza dintre noi doi, un război al pasiunilor, aș putea spune, care duce la separare. <Animal> este despre forța de a pune <stop> și de a merge mai departe”, spune Lariss.

Regia, filmarea și styling-ul videoclipului sunt realizate și coordonate de SAN, iar povestea s-a desfășurat într-o cabană care se află într-o pădure din Brașov. Muzica și versurile sunt compuse de Lariss și Carlito, producția este semnată de Shift/Gabriel Istrate și Florin Buzea, postproducția aparține lui Magic Juice, master Bunicul Magic, iar make up-ul este realizat de Laura Atanasoaie.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More