Take a fresh look at your lifestyle.

Laura Bretan, invitata speciala a celebrului Michael Bolton in concertele din Romania

0

LAURA BRETAN va fi INVITATA SPECIALA a concertelor sustinute de MICHAEL BOLTON in Romania! Tanara interpreta va prezenta in deschidere un recital propriu, urmand ca spre finalul concertului artistului american sa fie invitata sa cante in duet cu Michael Bolton.

Reprezentatia Laurei Bretan vine dupa ce artista a mai interpretat cantece in duet cu artisti importanti, precum Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micallef, David Foster, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri.

Laura Bretan este o soprană adolescentă de renume internațional, finalistă a concursului internațional America’s Got Talent 2016, și câștigătoarea ”Românii au Talent” în 2016. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția pe care o transmite și forța cu care cântă!

S-a născut la Chicago, pe 7 aprilie 2002, părinții fiind de naționalitate română. Încurajată de mama sa, Laura a început să cânte în biserică, la vârsta de numai 4 ani, iar la 5 ani a început să cânte la pian și, în același timp, să participe și să câștige numeroase concursuri muzicale.
Dintr-o mulțime de peste 100.000 de aplicanți, Laura a fost selectată și s-a calificat în finala AMERICA’S GOT TALENT în anul 2016, primind GOLDEN BUZZER de la jurata Mel B (ex-Spice Girls), care a calificat-o direct în Galele Live.

Din acel moment, Laura a devenit o adevărată senzație mediatică. NBC, CBS, CNN, Windy City Live, WGN sau WCIU sunt doar câteva dintre stațiile TV care au invitat-o și intervievat-o. A apărut în publicații ca: Today’s Show, Country Living, Chicago Tribune, NBC online etc.
 
Multiplul castigator al premiilor Grammy, incantatorul MICHAEL BOLTON va sustine doua concerte in Romania: pe 20 iulie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si pe 22 iulie la Sala Palatului din Bucuresti, ambele cu incepere de la ora 20.00!

BILETE CONCERT SALA POLIVALENTA, CLUJ-NAPOCA – 20 IULIE:

VIP – 288 lei

Categoria I – 228 lei

Categoria II -200 lei

Categoria III – 188 lei

Categoria IV – 148 lei

 
BILETE CONCERT SALA PALATULUI, BUCURESTI – 22 IULIE:

VIP – 588 lei

Categoria I – 488 lei

Categoria II – 388 lei

Categoria III – 300 lei

Categoria V – 188 lei

Categoria VI – 128 lei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More