Take a fresh look at your lifestyle.

Letty – pasiunea pentru muzică mai presus de copilărie

„Eu nu am avut copilărie, nu m-am jucat în spatele blocului, nu am alergat cu copiii…”

Letty și-a început drumul în lumea muzicală cu dreptul. De curând, împreună cu Kalif, a lansat piesa „Iubește-mă și atât”, în colaborare cu Global Records, care a ajuns rapid la aproape 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube. Pasiunea ei pentru muzică a început de când era foarte mică și i s-a dedicat trup și suflet, chiar dacă astfel și-a neglijat copilăria. „Eu nu am avut copilărie, nu m-am jucat în spatele blocului, nu am alergat cu copiii. Eu am fost mereu pasionată de muzică, am învățat cum e să fii mereu în competiție, să te compari în permanență cu cineva. Muzica a avut un rol important în maturizarea mea”, spune Letty.

Cu toate că în copilărie a mai făcut și dans sportiv, handbal, actorie, balet, înot, baschet și modelling, aceste activități au contribuit doar la dezvoltarea ei ca artist, muzica rămânând de fiecare dată pe primul loc. Letty este pasionată și de desen, îi place să compună versuri și să scrie despre întâmplări imaginare. De-a lungul timpului, a câștigat concursuri muzicale importante, cum ar fi Biggest Talent în Las Vegas, iar în 2018 a participat la „Vocea României”, unde a ajuns până în etapa semifinalelor live.

„Îmi doresc foarte mult să îmi fac un viitor din muzică, însă mi-ar plăcea să studiez și psihologia. Mi-am dat seama că e pentru mine. Numele meu înseamnă <bucurie> în latină și mă gândesc că mi s-ar potrivi această meserie”, a mai spus Letty, care are planuri mari în ceea ce privește muzica și dezvoltarea ei în această direcție.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More