Take a fresh look at your lifestyle.

Lexus UX crossover ar putea fi prezentat oficial la Geneva Motor Show 2018

In ciuda faptului ca nu am vazut, deocamdata, nici macar o fotografie (fie ea si spion) a versiunii crossover de clasa mica LEXUS (model confirmat de producator), se pare ca nu mai avem prea mult de asteptat pana la debutul oficial al unei variante de serie.

Indiferent daca acest nou model va debuta sau nu in Elvetia, noul UX este asteptat sa ia locul lui CT 200 in Statele Unite si sa se comporte ca un model entry-level de la Lexus. Chiar daca nu avem confirmarea oficiala ca masina va ajunge in State, compania a luat toate masurile legale si a inregistrat mai multe marci peste ocean (printre care UX 200, UX 250 sau UX 250h), ceea ce ne face sa credem ca ar putea fi vanduta, la un moment dat, si pe pamant american.

Dealtfel, cu vanzari ale modelelor crossover si SUV care depasesc 60 de procente din toate vanzarile companiei in Statele Unite, noua ni se pare ca ar fi o miscare inteligenta din partea executivilor japonezi sa vina cu un model nou pe aceasta piata surprinzatoare.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More