Take a fresh look at your lifestyle.

„Lifestyle Center”, Openville va reuni funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment

Platani, carpeni, stejari, pini, mesteceni, magnolii, arbuşti decorativi şi numeroase flori vor înfrumuseţa zona din proximitatea clădiri de birouri UBC 1 din ansamblul Openville Timişoara.

Primii copaci, care vin de la pepiniere din nordul Italiei, au fost deja plantaţi. 80 de arbori şi 3.000 de arbuşti decorativi vor dezvălui o mică parte din tabloul de care se vor bucura timişorenii în parcul ansamblului mixt Openville. După amenajarea peisagistică a zonei UBC 1, la Openville vor sosi copacii care vor fi plantaţi, anul viitor, în parcul de peste 55.000 mp.

Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată a proiectului. Cea mai mare pondere o va avea componenta de birouri, care, prin arhitectura de înaltă clasă şi finisajele impresionante, va impune noi standarde pe piaţa dezvoltărilor office din România. În total, vor fi construite şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România. Acestea vor forma polul de business al regiunii, destinat companiilor multinaţionale cu planuri de expansiune, unde vor lucra aproximativ 13.500 de persoane.

Una dintre principalele atracţii ale Openville va fi parcul, cel mai mare din vestul ţării, desfăşurat pe o suprafaţă de peste 55.000 mp, o adevărată oază de relaxare în aer liber, cu locuri de joacă pentru copii, carusel, patinoar, fântâni arteziene, piaţete pentru evenimente, peste 1.000 de arbori şi 20.000 de arbuşti.

Openville va defini experienţa shoppingului la cel mai înalt nivel, completând atracţiile oferite de Iulius Mall Timişoara cu un nou mix de branduri, peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele tematice. Multiplex cu 15 săli de cinema şi cel mai mare loc de joacă vor fi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber.

O altă premieră o reprezintă zona de fresh market, care va cuprinde restaurante de tip fast food, dar şi brutării, carmangerii şi locaţii cu produse alimentare naturale.

Openville va include şi patru săli pentru evenimente speciale, cu o capacitate totală de 2.500 de persoane, care vor găzdui congrese, seminarii, conferinţe de business, întâlniri corporate şi petreceri private.

Clienţii vor beneficia în Openville de 3.750 de locuri de parcare, subterane şi supraterane, dotate cu un sistem inteligent de ghidare.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More