Take a fresh look at your lifestyle.

„Live Session cu DARA” – cel mai recent proiect muzical al artistei din Republica Moldova

Artista Global Records, Dara, lansează un proiect inedit, la care a muncit foarte mult împreună cu colegii ei de band. În „Live Session cu DARA” artista din Republica Moldova prezintă piese scrise de ea în ultimele 6 luni, într-o formulă acustică/plugged specială, care pot fi ascultate pe canalul său de YouTube:

Mi-am dorit de mult timp să fac un proiect în care piesele pe care le scriu să fie interpretate live, înainte ca ele să fie produse în studio, să le aud prin prisma băieților din band. A fost o experiență minunată… pentru că am reușit împreună să creăm sound-ul care oglindește perfect vibe-ul meu plus vibe-ul fiecărui instrumentist în parte. Cam așa o să sune concertele live Dara!”, spune artista.

Dara s-a lansat acum 5 ani în Republica Moldova alături de echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision și pe cel din România datorită piesei „Fie ce-o fi”, pentru care a colaborat cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams.

Dara feat. INNA, Antonia & Carla’s Dreams – „Fie ce-o fi”

https://www.youtube.com/watch?v=OeipFMi4GWM

În urmă cu un an, ea a devenit artist Global Records, colaborare despre care spune că „nu m-am așteptat să ajung aici, dar, alături de Global Records vreau să fac lucrurile pe care mi le doresc, să cânt ceea ce simt și să povestesc <Istoria unei fete>. Și mă bucur de susținere”, a spus Dara.

Dara –„Istoria unei fete”

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Dara:

https://www.facebook.com/Dara.Artist

https://instagram.com/dara_official

Global Records:

www.globalrecords.com

http://www.facebook.com/globalrecordscom

http://www.instagram.com/globalrecords

https://www.youtube.com/globalrecords

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More