Take a fresh look at your lifestyle.

LOVE WIZZ IN THE AIR! 20%* REDUCERE PENTRU TOATE ZBORURILE REZERVATE DE MEMBRII WIZZ DISCOUNT CLUB

Wizz Air, una dintre companiile aeriene din Europa cu cea mai mare creştere, oferă membrilor WIZZ Discount Club şansa de a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai devreme şi le oferă 20%* reducere la toate zborurile rezervate astăzi, joi, 8 februarie, înainte de miezul nopţii.

Cu preţuri ce încep de la 39 de lei**, cuplurile au oportunitatea perfectă să profite şi să rezerve călătorii romantice în reţeaua Wizz Air. Nimic nu vă mai împiedică să vizitaţi Parisul, oraşul care nu se demodează niciodată, Atena, cu străzile ei încărcate de istorie, dar şi cu cele mai interesante cafenele, sau să vă plimbaţi sub clar de lună, în Toscana, ca să nu mai vorbim de o escapadă timpurie la malul mării, în Cipru.

Şi dacă chiar nu sunteţi hotărâţi unde vreţi să mergeţi, planificatorul de călătorii (Trip Planner) vă stă la dispoziţie pe wizzair.com. Doar adăugaţi acolo câteva detalii, iar WIZZ va face restul şi vă va oferi o selecție inspirată de destinații din care puteți alege.

Dacă sunteți singur sau singură, luați-vă un prieten, sau o prietenă, și rezervați-vă acum călătoria! Cine ştie, poate că vă va aştepta o vacanţă surprinzătoare, plină de romantism, într-una dintre cele 142 de destinaţii Wizz Air spre 19 ţări din România!

-SFÂRŞIT

* Reducerea de 20% se aplică la tarifele WIZZ Club Discount, inclusiv taxele și tarifele non-opționale, dar fără taxa de administrare. Această promoție se aplică numai în 6 februarie de la 00.00 la 23.59 CET. Perioada de călătorie este limitată, toate călătoriile trebuie finalizate până la 31 mai 2018. Prețul se aplică numai la rezervările efectuate pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă WIZZ.

** Un singur segment, toate taxele obligatorii incluse

*** Mai multe detalii despre Wizz Discount Club pot fi găsite  aici https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/wizz-discount-club#/

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.500 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 28,2 milioane de pasageri în 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost numită recent „European Airline of the Year 2017” de Aviation 100, o publicație anuală renumită care recunoaște cele mai performante companii din domeniul aerospațial.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More