Take a fresh look at your lifestyle.

Lucruri pe care sigur nu le stiai despre tatuaje. Ce trebuie sa stii daca iubesti arta pe piele

Desi multi au impresia ca tatuajele sunt o nascocire actuala a tinerilor ce isi doresc sa se razvrateasca si sa iasa din anonimat, lucrurile nu stau deloc asa. Aceasta arta exista din cele mai vechi timpuri, insa in trecut avea alte scopuri, nu doar pur estetice. In acest caz nu exista cale de mijloc. Ori iubesti tatuajele, ori le urasti. Din acest motiv, adeptii acestui tip de arta nu se opresc doar la un singur desen, ci exact dupa ce parasesc salonul de tatuaje incep sa se gandeasca la urmatorul.

Deseori, arta tatuarii este comparata cu acupunctura, deoarece, in ciuda durerii de care se plang unii, are puterea de a relaxa si de a induce o stare de bine greu de egalat.

Pentru a afla si mai multe lucruri despre popularele tatuaje, am decis sa iti prezentam cateva curiozitati despre aceasta arta, pentru a vedea cat de cool este sa iti acoperi pielea cu tatuaje.

1. In America exista mai multe femei cu tatuaje decat barbati.

Desi la noi in tara inca exista o conceptie gresita despre tatuaje, motiv pentru care unele femei aleg sa nu decurga la astfel de practici, in America 59% din populatia tatuata este reprezentata de femei. Mai mult decat atat, femeile care intra intr-un salon de tatuaje au tendinta de a mai aduce cel putin o prietena in urmatorul an.

2. In momentul tatuarii, pielea noastra este intepata de la 50 pana la 3000 de ori pe minut.

3. Confucius era total impotriva tatuajelor si afirma adesea faptul ca trupul este un dar pe care nu trebuie sa incercam sa il schimbam. Cu toate acestea, sculpturile din piatra din China din sec. al III-lea i. HR. infatisau barbati tatuati pe fata.

4. Cei mai multi dintre barbatii de pe glob au cel putin un tatuaj.

5. Americanii cheltuie anual 1.65 miliarde de dolari pe tatuaje.

6. Cele mai populare tatuaje din lume sunt cele cu inimi sau cu ingeri.

7. Tatuajul este batut in al doilea strat al pieii, deoarece este mai stabil decat primul si doar asa poate rezista.

8. Chirurgia laser este cea mai eficienta metoda de indepartare a tatuajelor. Negrul se indeparteaza cel mai usor, iar verdele si galbenul cel mai greu.

Tatuajele fac parte din tine. Nu ai de ce sa le regreti

Fie ca ti-ai tatuat sau ai de gand sa iti tatuezi doar ceva artistic, ceva ce iti place, fara vreo insemnatate anume, nu trebuie sa iti faci griji ca mai tarziu vei regret alegerea facuta.

Tatuajele fac parte din noi si ne reprezinta in totalitate, motiv pentru care nu trebuie sa ne para niciodata rau.

In cazul in care simti neaparat nevoia de o schimbare, tattoo artistii priceputi se pot ocupa de asta, iar prin intremediul unui tattoo cover iti vor transforma definitiv vechiul tatuaj in unul nou, exact asa cum ti-l doresti.

Cum alegem artistul potrivit? Unde gasim cei mai experimentati tattoo artisti?

Poti sa compari ideea de a-ti face un tatuaj cu casatoria. Trebuie sa te gandesti bine inainte, sa nu iti para rau mai tarziu. Si mai mult decat atat, nu poti sa te lasi pe mana oricui, motiv pentru care trebuie sa ai incredere deplina in cel ce isi pune amprenta pe pielea ta pentru tot restul vietii.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More