Take a fresh look at your lifestyle.

Machiaj simplu pentru ochi căprui. Regului pentru efect perfect

Ești deținătoarea a unei perechi de ochi căprui? Este destul de distractiv să pui în vidență frumusețea acestora. De asemenea, make-up artiștii confirmă că ochii căprui pot fi foarte ușor scoși în evidență cu un machiaj simplu și inedit. Mai jos, îți am selectat câteva recomandări din care pot să te inspire.

Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet
Dacă ai ochi căprui și ten brunet te poți orienta către farduri de pleoape în nuanțe de cafeniu brun, cupru, auriu rece, și către variantele metalizate ale acestor tonuri. Asortează machiajul ochilor cu un ruj roșu și ești gata de orice ocazie!

Machiaj pentru ochi căprui și păr șaten
Dacă ai ochi căprui, dar păr șaten înseamnă că cele mai potrivite culori care îți vor pune în evidență trăsăturile feței sunt nuanțele de portocaliu-somon, marourile dulci și contrastele de tipul eyeliner negru și ruj conturat într-un roșu pasional. Dacă preferi un look minimalist, orientează-te către varianta de machiaj cu ochii conturați cu un cat-eye seducător, buze roșii mate și un strop de iluminator în punctele-cheie ale feței: puntea nasului, pomeți, arcul lui Cupidon, tâmple și bărbie.

Machiaj pentru ochi căprui și păr blond
Chiar dacă în acest an nu se mai poartă părul vopsit în nuanțade blond nordic, blondul rece, care se apropie de nuanța nisipului ud și concentrat mai ales înspre vârfuri va fi la mare căutare, promit hair-stiliștii. Astfel, dacă nuanța părului tău este blond, iar ochii sunt căprui, îndrăznește și machiază-te cu nuanțe metalice, deschise, chiar și culori neon. Aplică un creion alb metalizat pe linia conjunctivei de jos a ochilor și punctează un iluminator alb cu reflexii mov în colțul intern al ochilor. Creează un cat-eye cu un tuș de ochi albastru și folosește cu curaj rujuri corai.

Machiaj pentru ochi căprui și păr roșcat
Tonurile variante de mov complimentează excelent o pereche de ochi căprui și un păr roșcat. Folosește nuanțe de mov prună în colțul extern al ochilor și tonuri lila pentru colțul intern. Poți chiar crea un smokey-eyes din trei tonuri de mov, iar pentru o privire mai intensă conturează rama ochilor cu un creion cu pigment negru puternic. Finalizează machiajul cu un ruj caramel sau cărămiziu – va completa ideal nuanța de păr roșcat.

Machiaj simplu pentru ochi căprui mici
Dacă ai ochi mici, evită să aplici culori închise în colțul intern al ochilor și nu trasa dunga de tuș de ochi groasă pe rama superioară a ochilor. De asemenea, pentru a da impresia de ochi măriți, conturează conjunctiva inferioară a ochilor cu un creion nude mat. La ochi aplică culori vii, metalice chiar, pentru serile speciale și nu concentra nuanța închisă pe mijlocul pleoapelor mobile – în caz contrar, te vei sabota singură și ochii vor părea și mai mici.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More