Take a fresh look at your lifestyle.

Magazine online preferate de romani

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca romanii cumpara orice, oricand si ca au deosebita grija sa faca cele mai bune alegeri. In ceea ce priveste topul magazinelor online, preferate de catre romani, studiile demonstreaza ca oamenii viziteaza in medie magazinele online de 3-4 ori pe saptamana, iar mai mult de o treime dintre acestia fac cumparaturi de cel putin doua ori pe an din acelasi magazine. De regula, in momentul in care isi aleg un magazine online, romanii sunt foarte atenti si studiaza pretul serviciilor sau al produselor si aleg de multe ori cumparaturile online in ideea de a economisi cat mai mult timp.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca romanii cumpara orice, oricand si ca au deosebita grija sa faca cele mai bune alegeri. In ceea ce priveste topul magazinelor online, preferate de catre romani, studiile demonstreaza ca oamenii viziteaza in medie magazinele online de 3-4 ori pe saptamana, iar mai mult de o treime dintre acestia fac cumparaturi de cel putin doua ori pe an din acelasi magazine. De regula, in momentul in care isi aleg un magazine online, romanii sunt foarte atenti si studiaza pretul serviciilor sau  al produselor si aleg de multe ori cumparaturile online in ideea de a economisi cat mai mult timp.

De unde cumpara romanii produse online

Exista multe magazine online care se afla in preferintele oamenilor.  Oamenilor le este foarte comod sa gaseasca tot ce este necesar unei locuinte intr-un singur loc. Astfel, demax este unul din magazinele care nu doar ca detine o gama importanta de electrocasnice, ci gasim si produse de ingrijire personala. Gama de produse este una foarte variata, astfel incat cumparatorii au ocazia sa compare preturile si sa faca cea mai buna alegere.

Serviciile si produsele preferate de romani

In mediul online, exista o medie de aproximativ 3 ori pe an in care este demonstrate faptul ca romanii cumpara electronice si electrocasnice. Apoi, clasamentul este urmat de catre achizitia de computer, accesorii, software si hardware, imbracaminte, incaltaminte, cosmetice si produse farmaceutice, sejururi si servicii de turism, servicii in domeniul telecomunicatiilor, carti, reviste si DVS-uri sau produse alimentare si catering.

De ce aleg mediul online

Stim cu totii cat de comod este sa facem cumparaturile online. Ei bine, studiile demonstreaza faptul ca 72% dintre oameni aleg achizitiile online pentru a economisi timp, 51% prefera cumparaturile online pentru varietatea de produse gasite si pentru posibilitatea de a compara foarte usor ofertele propuse. Mai mult de jumatate dintre cumparatorii de produse online spun ca preturile sunt mai accesibile, 43% dintre ei spun ca si-au gasit produsul dorit doar pe internet, 41% apeleaza la ofertele online din comoditate, in vreme ce 6% dintre ei cred ca cumparaturile online sunt cele mai populare. Oricum ar fi, atunci cand isi aleg produsele de pe un site, romanii se orienteaza in primul rand dupa prêt, increderea oferita de catre magazinul online, timpul de livrare, dar si calitatea informatiilor de pe site care pot fi accesate destul de usor.

Metode de plata

Cea mai populara metoda de plata pe care o folosesc romanii este plata in numerar la primirea coletului, iar 50% dintre oamenii chestionati spun ca platesc cu cardul. Sigur ca mai sunt oameni care aleg sa plateasca la sediul magazinului, prin transfer bancar sau chiar folosind serviciilor de bani virtuali.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More