Take a fresh look at your lifestyle.

Magazine online vs offline. Outlet vs magazine clasice.

Garderoba este o preocupare principala atat pentru barbati cat si pentru femei deoarece modul in care ne prezentam spune multe despre noi, la nivel nonverbal. Asadar, ne cumparam hainele din magazine clasice sau din outlet? Facem achizitii online sau mergem intotdeauna in magazine pentru a le cumpara? Vom dezbate in continuare aspectele esentiale care motiveaza fiecare optiune si te lasam pe tine sa alegi.

            Outlet sau magazine clasice?

In cazul in care esti selfie addicted si postezi pe retelele de socializare fiecare vizita in magazinele brandurilor renumite este indicat sa vizitezi magazinele clasice. Cum altfel ai putea sa pastrezi aparenta si fitele in fata prietenilor tai virtuali? Atunci cand bugetul tau pentru achizitionarea hainelor este nelimitat, vei opta din nou pentru magazinele clasice in defavoarea celor de tip outlet, deoarece vei putea vizita fiecare brand in magazine separate, vei fi consiliat de agentii de vanzari in alegerea combinatiilor optime si vei avea la dispozitie distinctia clara dintre colectia noua si produsele reduse.

Totusi, daca pretul are importanta si nu esti dispus sa cheltui o avere pe haine, vei opta pentru magazinele outlet unde vei gasi produse in trend ale acelorasi branduri cu renume, avand aceeasi calitate, dar la preturi mult mai mici. Vei avea si aici la dispozitie personal specializat pentru a te consilia, insa va trebui sa parcurgi un numar mai mare de haine si branduri pentru a-ti alege outfit-ul perfect.

            Online sau offline?

Un motiv in plus pentru a alege online este, din nou, pretul. In mediul online preturile sunt mai mici decat in magazinele fizice, iar magazinele virtuale de tip outlet ofera dublul avantaj al pretului, mai intai prin prisma politicii de outlet si mai apoi datorita reducerii costurilor magazinelor oferite de mediul online. In plus, in mediul online vei gasi si oferte suplimentare precum livrarea gratuita, cum practica, spre exemplu IMA Trend, pentru comenzi ce depasesc o anumita valoare.

Un alt considerent pentru care ai putea opta pentru achizitionarea hainelor din magazinele outlet sau nu din mediul online este timpul. Achizitionarea produselor din magazinele online dureaza mai putin, nu trebuie sa te deplasezi pentru a o realiza, astfel ca poti comanda de la birou, de acasa, pe drum folosind aplicatiile pentru smartphone sau taleta, practic oricand ai un ragaz. In plus, politica de retur a magazinelor online este tot mai permisiva, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji daca hainele comandate nu iti vin.

Daca esti genul de persoana care prefera sa simta materialele, sa analizeze hainele in detaliu inainte de a le cumpara sau care se relaxeaza la shopping, vei putea opta pentru magazinele fizice, insa poti avea in vedere avantajele oferite de magazinele de tip outlet, care iti vor permite sa te bucuri mai mult de experienta shopping-ului oferindu-ti un pret mai mic si posibilitatea de a achizitiona mai multe outfit-uri in trend cu acelasi buget alocat fata de magazinele de reprezentanta ale marilor branduri.

Indiferent ce ai alege fii in trend si bucura-te de fiecare experienta in hainele care te reprezinta!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More