Take a fresh look at your lifestyle.

Mai mult spatiu in portbagajul masinii tale

Organizator portbagaj – de ce ai nevoie de unul pentru masina ta?

Organizator portbagaj a devenit unul din cele mai practice consumabile pentru o masina.

Este lesne de inteles de ce ai putea avea nevoie de el. Iti amintesti cum arata portbagajul tau dupa fiecare sesiune de cumparaturi? Simti cum „alearga” lucrurile in spate la fiecare viraj pe care il faci?

Observi la destinatie ca acestea sunt rasturnate si dispersate prin tot portbagajul? Ti s-a intamplat vreodata ca din acest motiv un recipient sa cedeza si sa-ti murdareasca masina?

Sunt doar cateva descrieri ale unor situatii, dar in general ai nevoie de un organizator portbagaj tocmai pentru a fi mai „organizat”.

Nu vom explica toate beneficiile disciplinei, dar probabil stii din proprie experienta ca stresul si dezordinea isi pot pune amprenta asupra starii de spirit si sanatatii tale.

De aceea, nu trebuie sa lasi ca un lucru atat de minor ca harababura din porbagajul tau sa te rapuna. Foloseste un organizator portbagaj si dintr-o data vei descoperi ca iti gasesti lucrurile rapid si ca ai o masina curata.

Organizator portbagaj – cum il alegi?

Dupa ce vei constata ca un astfel de organizator iti poate face viata mai usoara de fiecare data cand pleci la drum cu masina, urmatoarea intrebare la care vei dori sa afli raspuns va fi cea legata de cum ar trebui sa fie un organizator. Te ghidam in cele ce urmeaza:

– sa fie portabil.

Cu siguranta nu vrei o solutie rigida, greu de transportat, de dat jos din masina si de manevrat.
Iti propun Organizator pentru portbagaj auto pliabil 2 in 1 Daca nu il folosesti este suficient sa-l pliezi si va ocupa minim de spatiu.

– usor de curatat; sa aiba o culoare practica. Acelasi Organizator pentru portbagaj auto pliabil 2 in 1 pe care ti l-am recomandat este rosu cu negru. Nu se murdareste usor (pe alb, urmele de uzura si eventualele pete ar fi mult mai vizibile).

– sa aiba mai multe compartimente. Acest lucru te va ajuta sa fii cu adevarat ordonat in asezarea lucrurilor. organizatorul 2 in 1 este prevazut cu un cos de cumparaturi, are 3 compartimente si o zona centrala de mentinere la rece a bauturilor. Pe lateral exista un buzuar suplimentar in care poti aseza o harta sau un obiect plat.

– sa se incadreze usor in masina ta

– sa aiba un pret rezonabil. Organizator pentru portbagaj auto pliabil 2 in 1 costa doar 35 de lei si poate deveni rapid partenerul ideal pentru calatorii in aer liber, camping, picnic, cumparaturi, birou etc.

Organizator pentru portbagaj auto pliabil 2 in 1 Este util pentru harti, recipiente de curatare, alimente, scule pentru curatarea vehiculului etc.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More