Take a fresh look at your lifestyle.

MAI PUȚIN ESTE MAI MULT

Moda machiajului minimalist a trăit momentul de aur în anii ‘90. Dar și în 2018 există arta pentru make-up-ul perfect. Astăzi, paradoxul face că te machiezi atât de mult și atât de bine pentru a obține un ten cu aspect cât mai natural, impecabil.

Începând cu anii ’90, minimalismul a fost explicat ca mod de viață și între timp a primit statut de cult. Ca urmare a boom-ului de produse din ani ’70 și ‘80 a început consumul inteligent.
Renumiți producători pun accent pe calitate și rafinament în colecțiile lor. Deviza este ca în cazul amenajărilor interioare să se renunțe la Zen-ul în exces! Nici moda nu face excepții și prezintă direcții de stil sobre și îmbrăcăminte practică, care poate fi purtată pretutindeni.

Frumusețe naturală
Această constatare este valabilă și pentru produsele la care apelează stiliștii pentru prezentări de modă și festivaluri. Ei redau la fel de minimalist și le oferă modelelor și starurilor un look elegant și natural în același timp, care este cunoscut sub denumirea de “Make-up no Make-up” sau “Nude Make-up”. Doamnele de pe podium sunt perfect machiate, dar arată de parcă nu ar fi deloc machiate.

Tenul este impecabil
Care este secretul pentru o piele perfectă? O piele îngrijită care este hidratată și pe care se aplică produsele într-un strat foarte subțire. Astfel apare impresia unui ten impecabil, care arată natural. Pentru a avea efectul dorit, se folosesc produse cu texturi ușoare: prima data se aplica un Primer (nuanța rose), care redă un aspect proaspăt și luminos. Acum urmează baza: cu o pensulă sau cu un burețel umed se aplică foarte subțire fondul de ten lichid și apoi se aplică puțină pudră minerală fină. Pentru ce? Pentru un aspect uniform, care aproape că nu se poate deosebi de pielea în sine. Părțile întunecate se luminează cu anti-cearcăn sau creion corector. Acum mai aplicăm puțin iluminator pe locurile strategice: sub ochi, pe lateralele nasului, pe gropițe, sub sprâncene, în gropița bărbiei și în mijlocul buzei superioare. La final puțină pudră în zona T.

Un look nude perfect
După ce tenul arată deja foarte bine, mai trebuie doar câteva retușuri spre perfecțiune. Puțină pudră maro-portocalie oferă tenurilor închise o notă caldă, în timp ce un blush stick roz mângâie pielea deschisă. Aranjați sprâncenele cu o perie rotundă și conturați-le cu un creion într-o nuanță apropiată. Puțin fard de pleoape nude, cu creion de ochi argintiu sau un eyliner oferă o privire expresivă. Genele se alungesc cu un strat subțire de Mascara.

La final se aplică un gloss sau un ruj hidratant în tonuri de roz, piersică sau bej. Asta a fost tot! Look-ul No-Make-Up se potrivește tuturor femeilor și se potrivește perfect modei „Athleisure”. Make-up-ul decent scoate în evidența frumusețea și se poate purta oricând, oriunde. Care sunt avantajele? Te limitezi la produsele utile, pielea are mai puțin Make-up și economisești timp.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More