Take a fresh look at your lifestyle.

Mamaia, noul fashion hot spot

Weekend-ul prelungit a inceput cu un eveniment elegant, dedicat tinerilor designeri romani si pasiunii pentru moda. Navy Summer Fashion Show a fost fashion hot spot in statiunea Mamaia, oferind celor 200 invitati si oaspeti ai Hotelului Iaki, o experienta memorabila.

Seara de vineri, 11 august este o noua fila de poveste pentru designerul Izabela Mandoiu.  Dupa experienta internationala de la Pure London, unde a expus si promovat iile cu specific argesean care au consacrat-o, Izabela a prezentat un preview Fall/Winter 2017, la piscina exterioara a Hotelului Iaki.

 

Statementul colectiei Fericirea vine din lucruri mici valorifica accesoriile fine care impodobesc o creatie vestimentara, conferindu-i un aer glam.

 „Pentru acest sezon, mi-am propus sa valorific accesoriile si puterea lor de a da o nota aparte unei tinute. Ingeniozitatea de a folosi margele, paiete, fir de lame, broderii fine, elemente florale, reprezinta cheia care transforma o simpla tinuta in una de poveste. Obisnuim sa cream piese vestimentare in editie limitata, care pot fi transmise din generatie in generatie si scriu povestea neamului romanesc ,ˮ sustine designerul Izabela Mandoiu.

Din iubire pentru farmecul traditionalului cu care a crescut, Izabela a inceput business-ul cu creatii inspirate din portul popular. Pe parcurs, aceasta a realizat si colectii moderniste, care urmeaza trend-urile din sfera fashion, imbinand traditionalul cu contemporanul.

 „Ma inspir din cartile vechi, comorile din lazile femeilor de la sate si toate povestile lor. Ulterior, viziunea capata acel rol creator, iar scenariul vizualizat pentru fiecare tinuta contureaza orice detaliu, fiecare aspect legat de materiale, croiala si accesorizare,ˮ adauga creatoarea.

Hotel Iaki manifesta interes de a sprijini si promova valorile romanesti si este bine cunoscut pentru evenimentele pe care le organizeaza, cu accent pe fashion. Experienta motiveaza interesul crescut al designerilor de a-si prezenta colectiile in fata clientilor hotelului si a invitatilor pasionati de moda. Tinutele Izabelei sunt disponibile la vanzare in cadrul Designers Signature, pop-up store din incinta hotelului Iaki, langa piano-bar.

In cadrul Navy Summer Fashion Show, Izabela Mandoiu, Sophia Goldie,  Alda Ciceu, Paisi Furs, Tudor Tailor si Victoria 46, brand-uri cunoscute la nivel international, au conlucrat pentru un catwalk profi si o experienta memorabila in context marin. In rol de moderator al evenimentului si imbracata cu o creatie unique semnata Izabela Mandoiu, Dana Savuica a fost o aparitie deosebita.

Printre atractiile serii s-au numarat: special hair show realizat de Marc Yaacoub, cabina foto Happy Photo Booth cu poze la minut, Torra Band si Dj. Simon.

#EveryDayOnTheCatwalk #IzabelaMandoiu

www.izabelamandoiu.com

Fotos: TomiStyle

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More