Take a fresh look at your lifestyle.

MAMMA MIA!, ce coincidență! Bianca Purcărea, invitată să cânte exact pe insula unde s-a filmat celebrul lungmetraj

Bianca Purcărea, care împreună cu Ana Munteanu o interpretează pe Sophie în „MAMMA MIA!”, povestește că a trăit o întâmplare foarte frumoasă în Grecia, în atmosfera musicalului care va începe din nou pe 22 și 23 septembrie, la Sala Palatului din București și care va ajunge pe data de 7 noiembrie în premieră la Iași, la Sala Polivalentă.

Nu mă așteptam ca întâlnirea cu personajele atât de îndrăgite să aibă loc mai repede, adică la începutul lunii septembrie și nu oriunde, ci pe celebra insula grecească unde s-au filmat secvențe din MAMMA MIA!”. Bianca a primit, fără nicio legătură cu spectacolul, o invitație de a cânta la un eveniment, în Grecia. Atunci când a acceptat, nu avea însă nici cea mai vagă idee în ce loc special va ajunge.

Am fost invitată de un foarte bun prieten de-al meu, Andi Grasu de la Vocea României, să cânt alături de el la o petrecere privată românească, în Grecia. Mare ne-a fost însă mirarea să descoperim că petrecerea urma să fie pe insula Skopelos, unde s-a filmat MAMMA MIA… Culmea, fix pe plaja Kastani, locul unde s-au filmat scenele cu Sophie, personajul meu din musical, și Sky”, spune Bianca. Mai mult, ea a avut ocazia să viziteze, împreună cu toti invitații, micuța mănăstire unde este plănuită nunta celor doi protagoniști în film și a ajuns și pe stânca unde Meryl Streep a cântat împreună cu Pierce Brosnan.

Ca pachetul să fie complet și sincronicitatea perfectă, artista își amintește și de prima seară pe insulă, atunci când a ajuns foarte obosită după un drum lung. „În acel moment nu numai că nu știam amploarea pe care o are filmul în acel loc, dar nici nu mă gândisem prea mult la legătura dintre musicalul în care joc și ce voi găsi în Skopelos. Așa că, atunci când am intrat în hotel, nedorindu-mi decât să merg în cameră să mă odihnesc, am intrat în lobby și primul lucru pe care l-am văzut a fost un grup de turiști, cred că din Polonia, care se uitau la televizor la filmul MAMMA MIA și cântau și dansau pe muzica ABBA! Mi s-a părut incredibil că insula m-a întâmpinat așa frumos, iar mie mi-a trecut toată oboseala”, spune Bianca, încantată de toată experiența din Skopelos, unde povestea MAMMA MIA! este prezentă la fiecare pas.

Biletele pentru spectacolele din 22 și 23 septembrie, de la București, sunt disponibile pe www.iabilet.ro, iar cele de pe 7 noiembrie pentru spectacolul de la Iași pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro și din rețeaua de magazine Flanco. Toți cei care doresc să afle mai multe despre musical pot intra pe site-ul oficial http://mammamiathemusical.ro/

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More