Take a fresh look at your lifestyle.

Maraton de cumparaturi cu surprize, la Tempini

Unul dintre brandurile de lux din amenajările interioare şi exterioare pregăteşte primul maraton de cumpărături din Timişoara. La evenimentul, desfăşurat în perioada 19 – 21 octombrie, se anunţă surprize de proporţii. În spiritul competiţiilor sportive, Tempini România pune “în jocul” maratonului peste 30 de colecţii de ceramică. Acestea vor fi dezvăluite participanţilor, pe rând, din patru în patru ore. În primele ore, preţul produselor va fi de neratat, ca mai apoi, să crească gradual până la valoarea lor reală.

Maratonul reprezintă o abordare jucăuşă pentru adepţii amenajărilor interioare, pentru cei care ştiu că designul înseamnă joaca de-a creativitatea cu texturi şi materiale. Printre colecţiile care vor intra în oferta evenimentului se află finisaje de top internaţional – ceramică ce creează un cadru ambiental modern, clasic, vintage, eclectic, mediteranean sau scandinav. Elementele surpriză de la acest maraton sunt cursurile specializate pentru participanţii care vor dori să afle cum trebuie folosite materialele, cum trebuie să gestioneze şantierul, ce înseamnă arhitectura şi design-ul.

Primul curs de Arhitectură începe joi, la ora 22.00 şi se termină la ora 00.00, urmat de cursul despre Project Management, care va începe de la ora 00.00 şi va dura până la ora 2.00. În cea de-a doua noapte, vineri, 20 octombrie, se vor desfăşura cursuri de Design şi Materiale, după acelaşi program.

În cadrul cursurilor desfăşurate cu ocazia acestui eveniment vor fi dezvăluite o serie de informaţii greu accesibile publicului larg, de care vor beneficia doar maratoniştii amenajărilor interioare”, declară Gigi Nacev, manager Tempini România.

Tempini vine cu acestă abordare neconvenţională de lansare a produselor, pentru a stimula timişorenii să fie deschişi spre “noutăţi” şi să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă, creându-şi un confort în spaţiul în care se relaxează sau îşi desfăşoară activitatea. Dacă pe timpul zilei, atmosfera va fi una de maraton, participanţii sunt provocaţi să îşi testeze rezistenţa prin participarea la cursurile nocturne, susţinute de specialişti consacraţi din domeniul arhitecturii, designului şi materialelor de construcţii.

Tag-uri:

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More