Take a fresh look at your lifestyle.

Măști „Must-have” pentru vara aceasta!

0

Fie cu autobuzul sau tramvaiul sau în timp ce faceți cumpărăturile: măștile sunt acum purtate în toată România. Protecția nasului și a gurii este acum tendința de vară a anului? Chiar dacă nu vrei să ai ceva pe față, în special vara, în prezent nu există altă cale. Masca va deveni un accesoriu de vară, deoarece va trebui să o purtăm. În orice caz, vor exista imprimeuri și măști frumoase care se potrivesc cu fiecare ținută.

În timpul actual, o mască aparține fiecărui dulap bine asortat. Deoarece a devenit obligatorie, masca nu mai este un no-go, ci a devenit acceptabilă din punct de vedere social. Măștile la modă sunt un fel de compromis, deoarece nu pot înlocui niciodată un produs medical. Acesta este motivul pentru care sunt o afirmație socială și în același timp la modă și nu ar trebui să fie mai mult.

Producătorii își prezintă acum măștile pe rețelele de socializare, oriunde există reclame. Selecția este mare – o tipologie:

Protecția clasică a nasului și a gurii, de exemplu, de la farmacie

Simple și în culori deschise, aceste maști sunt destul de neconcordante – dar totuși absolut demne de purtat pe stradă. O astfel de mască cu blugi și un tricou alb arată perfect.

Măști de protectie pentru hoteluri și restaurante care corespund mărcii

Când hotelurile și restaurantele se deschid din nou, este indicat să purtați măști. Protecția angajaților și a oaspeților funcționează, de asemenea, cu stil și se potrivește cu propria marcă (inclusiv logo-ul și culoarea companiei, dacă doriți).

Auto-cusute

Există numeroase instrucțiuni pentru confecționarea și coaserea măștilor pe Internet – nu există limite pentru creativitate. Măștile individuale pot fi, de asemenea, proiectate și comandate în diverse magazine online. De asemenea, merită să alegeți o bucată de țesătură frumoasă pentru gură și nas: materialul ar putea fi și dintr-o rochie minunată.

Pentru fanii fotbalului

O mască de protecție în culorile clubului sau cu stema? Acest lucru este posibil pentru mulți fani, deoarece multe cluburi de fotbal si sportive au inceput, de asemenea, productia de măști.

Măști Statement

Măștile pentru gură si nas cu sloganuri sunt acum disponibile și – purtătorii pot transmite mesaje în loc de germeni. Cu siguranță, vor exista multe modele de măști bune care se potrivesc cu purtătorul respectiv. Dar măștile care sunt prea supraîncărcate – de exemplu cu imprimeuri uriașe și multe culori diferite – pot fi uneori „prea mult”.

Piesa de designer

Numeroși designeri au început să facă măști pentru gură și nas – și oferă diferite forme, culori asortate chiar cu modelul sosetelor.

Masca pentru copii

Există și mai puține limite ale creativității de măști pentru cei mici: copiii au șansa de a purta de fapt orice le place. De la mici desene la aplicații cu animale la flori, există multe opțiuni. Tocmai pentru că situația actuală este adesea de neînțeles pentru copii, trebuie să le arătăm copiilor cumva că purtarea unei măști are sens.

Concluzie: măștilor li se dă un nou statut, deoarece devin parte a aspectului!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More