Take a fresh look at your lifestyle.

Meriti un ceas elvetian Collect!

Timpul este singura resursa epuizabila, de care, daca nu ne bucuram, pierdem momente pretioase de fericire pura. Timpul este cel care da viata oricarui lucru de pe Pamant, ne ofera timp sa ne bucuram de clipe de fericire si de familie. Astazi, timpul inseamna bani, cum se spune in mediul de business, iar orice intarziere face diferenta intre reusita si esecul unui proiect.

Fii la timp in tot ceea ce faci cu o bijuterie unica in lume, pe care o poti crea de la zero, folosindu-te de imaginatie, pasiune pentru bunul gust si dragoste pentru tot ceea ce faci. Ceasurile elvetiene Collect, create de Christina Hembo, designerul Casei Regale a Danemarcei, sunt imaginea perfecta a timpurilor in miscare, in care fiecare clipa de ragaz este o bucurie pe care abia astepti sa o traiesti impreuna cu cei dragi.

Ceasurile elvetiene ChristinaDiamonds sunt imaginea personalitatilor puternice, energice, pentru care nu exista “nu pot” si pentru care adrenalina este un mod de viata. De cele mai multe ori, aceste ceasuri elvetiene reprezinta eticheta unui statut social inalt. Gresit! Din 2014, Christina Diamonds este brandul care a uimit Romania cu o pofta inimaginabila de a aduce “luxul la preturi accesibile”, iar pana acum a reusit.

De mai bine de 3 ani, romanii au invatat, cu ajutorul acestui brand, ca sa ai un model de ceasuri elvetienenu costa cat o casa, ci mai degraba este o investitie de lunga durata, pe care o pot lasa urmasilor, ca esi sa se bucure de o bijuterie veritabila, fara sa stie ca pretul ei incepe de la doar 579 de lei.

ChristinaDiamonds.ro, universul ceasurilor elvetiene pe care tu le creezi

Fie ca vorbim despre domni sau despre femei, fiecare isi doresc o bijuterie unicata, care sa atraga atat privirile, cat sa sa starneasca si interesul. Pentru ca viitorul bijuteriilor sta sub semnul personalizarii, ChristinaDiamonds.ro isi indeplineste cu succes misiunea de a le oferi clientilor ceasuri elvetiene pe care ei le creaza de la zero, alaturi de o multitudine de bijuterii personalizabile.

Collect a pornit de la ideea absolut geniala a Christinei Hembo, designerul creativ al Christina Jewelry & Watches, care a cautat raspunsul la nemultumirile rutiniere asupra modelelor de ceasuri si alte bijuterii. Asa ca a venit cu un patent unic in lume – numit T-bar – prin care, deopotriva femeile isi pot crea un ceas bijuterie veritabil, asa cum nici nu-si imagineaza. Totul incununat de o alura elvetiana, intr-o bijuterie care va trece testul timpului.

De la idee la crearea propriu-zisa a ceasurilor elvetiene trec peste 8 luni, timp in care creativitatea orologilor este pusa in valoare. Toate ceasurile elvetiene Christina Diamonds sunt realizate exclusiv manual si au mecanisme Rhonda sau ETA (in functie de model), intalnite si la marca Rolex.

In cazul modelelor de ceasuri elvetiene pentru femei, prin T-bar se pot adauga bratari, accesorizate cu pandantive colorate si pretioase, ocazia perfecta de a construi o poveste plina de personalitate si eleganta. Astfel, de la disc, la curele sau bratarile de piele si pana la ultimul talisman, se poate opta pentru o multitudine in nuante, forme si culori, in functie de stilul si personalitatea ta. Iar diamantele autentice Top Wesselton VVS (F-G) vor fi mereu puse in valoare de maestri ceasornicari de renume, cu arta si rafinament, in decursul a cateva luni de zile, pentru ca posesoarea sa se bucure de un ceas Swiss Made pe masura asteptarii si de o stralucire demna de covorul rosu.

Ce nu stiai despre ceasurile elvetiene

Doar 20% dintre ceasurile create in lume se bucura de certificarea „Swiss Made”, respectiv cea mai inalta distinctie in orologerie. Ceasurile de dama si de barbati Christina Diamonds se bucura de acest renume, acordat doar prin atentia deosebita acordata detaliilor, a modelelor unice, a maiestriei si preciziei cu care sunt create.

De cealalta parte, modelel de ceasuri elvetiene Christina Diamonds respecta atributele tehnice si estetice impuse de eticheta, precum si procesul de fabricatie – traditional sau microelectronic. Ceasurile de barbati si de dama se bucura de stampila calitatii Swiss Made deoarece 50% dintre partile componente sunt realizate in Elvetia, fapt ce asigura o calitate ireprosabila si garantia unei bijuterii care va trece testul timpului.

christinadiamonds.ro

Sursa: Centrul de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More