Take a fresh look at your lifestyle.

Michael Bolton revine in Romania!

0

Cantaretul si compozitorul American, MICHAEL BOLTON, care a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, revine in Romania, in aceasta vara, pentru doua concerte extraordinare, la Bucuresti si Cluj-Napoca.

Multiplu castigator al premiilor Grammy, artistul iubit de publicul din Romania va concerta la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 20 iulie și la Sala Palatului din Bucuresti, pe 22 iulie, ambele concerte cu incepere de la ora 20.00.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 si se intitlueaza “A Symphony of Hits”. Pe acest material gasim cele mai frumoase hit-uri rearanjate in maniera simfonica sub indrumarea si cu aparitia renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra. Albumul este disponibil pentru precomenzi.

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevarat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultatorului. Acum este unul dintre cei mai apreciati si mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate varstele cu muzica si cu al sau timbru vocal inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, sunt doar cateva dintre piesele care au cucerit publicul din intreaga lume.

Michael Bolton va fi prezent in Romania prin intermediul German Quality Entertainment.

Sursa foto: michaelbolton.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More