Take a fresh look at your lifestyle.

Micke Moreno feat. Kryan lansează piesa urban-latina „Juego”

Artiștii Global Records Latin de origine columbiană, Micke Moreno și Kryan, lansează single-ul și videoclipul „Juego”.  Piesa a fost produsă de Alex Cotoi, cel care a creat hiturile unor artiști celebri ca Delia, Carla’s Dreams, Antonia sau Andra, dar și Pitbull sau Faydee.

Versurile piesei au fost scrise chiar de Micke și Kryan, care, de asemenea, s-au implicat alături de Alex și în crearea liniei melodice. Videoclipul a fost filmat de Khaled Mokhtar, cel care a regizat și filmat videoclipurile unor artiști precum INNA, Alexandra Stan, Antonia, Daddy Yankee și mulți alții. Povestea este una plină de adrenalină, în care protagoniștii se întrec pentru inima unei fete frumoase. Cu accesorii speciale, mașini tunate, streetracing, videoclipul folosește un cadru urban în care toată povestea se dezvoltă în jurul iubirii.

Micke Moreno feat. Kryan „Juego” YouTube:

<Juego> este prima piesă în care m-am implicat, atât pe partea de compoziție, cât și în privința versurilor, dintre toate sesiunile la care am lucrat în România. Melodia este și primul meu proiect finalizat împreună cu colegul și prietenul meu, Kryan. Este o piesă foarte dinamică, cu influențe urban latino și sunt foarte încântat de această lansare. Am explorat atât noul, cât și tradiția în crearea ei și cred că am prins exact esența noului vibe latino de pe piață, la nivel global, în ziua de azi”, declară Micke, care a creat, de asemenea, și o versiune acustică a melodiei.

Micke Moreno „Juego” YouTube, versiunea acutică:

https://www.youtube.com/watch?v=tmfjuCsXhnQ

Micke Moreno este de origine columbiană și a moștenit talentul artistic de la părinții săi. La numai 3 ani a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puțin de 70 de producții din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru și concerte. Și-a dezvoltat latura artistică de mic, mai ales că a crescut printre artiști de circ, actori, muzicieni, iar acum are o carieră de succes, de mai bine de 15 ani, ca actor, cântăreț, regizor. Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latină, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV. Muzica este marea sa pasiune, astfel că Micke a încercat permanent să se perfecționeze: a învățat singur să cânte la chitară, pian, tobe și ukulele și și-a compus mereu singur piesele. În 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alături de Yoandri Cabrera și Fabyan Sanchez. În 2017 Micke a semnat cu Global Latin, divizie a Global Records, și colaborează cu producători și compozitori din lumea întreagă.

Kryan s-a născut într-un mic orășel din Columbia, iar marele său vis a fost acela de a împărtăși lumii întregi dragostea sa pentru reggaeton, pentru ritmurile pline de pasiune și nerv ale acestui stil muzical. Înclinația lui Kryan pentru muzică s-a manifestat de la o vârstă fragedă, în timp ce o însoțea pe bunica sa la corul bisericii, astfel că în scurt timp a devenit cel mai tânăr cântăreț al corului din Girrardot. El a participat la diverse concursuri muzicale și a început să concerteze în Columbia și Argentina. După ce s-a mutat în Bogota a luat lecții de jazz și tehnică vocală. În scurt timp a început să și compună. El a fost remarcat de Carlos Vivres, care l-a invitat să cânte regulat în restaurantul său, cel mai mare și mai faimos din Bogota, locul unde se adună superstaruri precum Shakira sau Maluma. În 2016, Kryan a fost semifinalist la „La Voz Teens” și tot aici a și fost remarcat de Global Records.

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More