Take a fresh look at your lifestyle.

MINELLI – Mariola !

Vara aceasta, boxele vibrează de ritmurile unei piese “caliente” transmise pe radio în heavy rotation. Cine nu a auzit de Mariola? Dar haideți să aflăm povestea piesei, și mai ales a artistei care îi dă viață! Doamnelor și domnilor… Minelli!

DolceMag: Bună! Cine este Mariola?

Minelli: Hola! Mariola este o femeie care știe ce vrea și care nu se teme să spună ce gândește. 

Cum a apărut, de fapt, Mariola? Este creația ta? Am scris piesa Mariola împreună cu Quick, într-o seară în care chiar nu aveam nimic în minte. Am luat un instrumental și am început să cânt „Hola, yo me llamo Mariola…”, crezând chiar că am inventat un nume. Am terminat versurile în aceeași seară, iar în următoarele săptămâni, producătorii Alex Cotoi și Quick au pregătit-o pentru lansare. 

Cum apare ideea în muzică? Pentru tine, de exemplu, de unde vine inspirația cel mai des? 

De cele mai multe ori aleg o temă despre care să cânt sau caut un cuvânt care să sune interesant, să mă inspire, și e mult mai simplu să construiesc în felul aceasta.

Cea mai nouă piesa a ta are acel ceva care o face imediat remarcată de ascultători și o transformă în obsesie. Cum ați obținut acest efect, tu și echipa cu care ai lucrat?

Noi nu ne-am chinuit să o facem să sune în vreo direcție anume, pur și simplu ne-am apucat să lucrăm și asta a ieșit. Cred că și „Hola, yo me llamo Mariola” te prinde din start, iar sound-ul fresh o face clar să iasă în evidență.

Cu cine „te lupți” direct pentru locurile fruntașe în topuri?  Eu mă bucur că sunt acolo lângă Carla’s Dreams, Vanotek, The Motans și Delia și, deși poziția se schimbă zilnic, eu sunt mulțumită că Mariola ajunge la urechile multor oameni. 

Cu cine ai vrea să colaborezi pentru următoarele piese?

Hmm, am colaborat deja cu Vanotek și poate vom mai colabora. Mi-ar plăcea și cu The Motans, Mark Stam, Carla’s Dreams, Inna, Delia, Alina Eremia, artiști din casă. 

După ce am vorbit despre cel mai nou personaj al tău, hai să vorbim, totuși despre Minelli. Care este povestea ta? Nu mulți știu numele tău real și puțini își amintesc de trupa din care ai făcut parte la început. 

Numele meu real este Luisa și fac muzică de foarte mică, însă am început să o fac mai serios de la 11 ani când miam făcut o trupă în Slobozia, orașul meu natal. Apoi am mers prin diferite festivaluri și, într-un final, am ajuns în București ca să fac parte din trupa Wassabi. 

Când și cum ai decis să iei drumul unei cariere solo și să te reinventezi? După ce am încheiat capitolul Wassabi, trupa din care am făcut parte când aveam 17 ani, am început să mă concentrez pe a mă descoperi ca artist, să compun și să fac exact ce îmi place, cum îmi place și așa a apărut Minelli. De atunci muncesc continuu pentru ca acest proiect să ajungă cât mai sus.

De unde numele Minelli? 

Înainte mi se spunea Lisa, de la Luisa, însă începuse să nu mi se mai pară atât de special și mă tot jucam cu numele, Lisa, Liza, Liza Minnelli și la Minelli s-a aprins un beculeț și așa a rămas.

Ce anume sau cine te-a ridicat?

Eu cred foarte mult în a avea o echipă care să creadă în tine, oameni care să tragă în aceeași direcție cu tine și am reușit să îmi găsesc echipa potrivită. Însă am și muncit foarte mult în acești 13 ani, nu am renunțat, m-am descoperit continuu, am compus, am experimentat și am ajuns în acest punct. 

Mai pregătești și altceva nou pentru această vară? 

Momentan am pe radio 5 piese, Mariola, Addicted cu Sickotoy, Fire împreună cu Marco&Seba, Paradise cu Pax, dar și Antonia – Touch me, însă mai am foarte multe piese în lucru la studio și cu siguranță voi scoate cât de curând noi piese.

minelli-music.com

facebook.com/ MinelliOfficial

Fotos: Ștefan Dani

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More