Take a fresh look at your lifestyle.

Mini Vacanta ou Weekend: Dolce Vita Sfat – Pensiunea Ecaterina, Berzasca, Dunari

Situata la poalele muntilor si avand la baza Dunarea, Pensiunea Ecaterina va ofera nu doar o priveliste mirifica, ci si o oaza de liniste si relaxare, all inclusiv, la standarde Europene.

Pensiunea dispune de restaurant, bar, piscina incalzita de la panouri solare si terasa in aer liber.

Camerele sunt dotate cu seif, televizor LCD, acces gratuit la internet prin wireless, clima, minibar, uscator de par si terasa spatioasa. De asemenea, beneficiati de mic dejun inclus in tariful camerei si parcare pazita gratuit.

Restaurantul, barul si terasa ofera o atmosfera calda, confortabila si rafinata cu servicii extravagante, rezultand o experienta unica alaturi de persoana iubita, prieteni, familie sau orice alta ocazie speciala.

Piscina este o tentatie racoroasa in fata soarelui torid de vara. Sezlongurile piscinei aduc oaspetii nostri in mijlocul actiunii. Meniul ofera specialitati somptuoase, iar cocktail-urile servite in zona piscinei aduc un plus de racoare chiar si in cele mai calduroase zile de vara.

http://www.pensiunea-ecaterina.ro/

https://www.facebook.com/pg/Pensiunea-Ecaterina-337999089668442

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More