Mișcarea Skechers pentru drepturile animalelor a depășit 7 milioane de dolari în donații

Colecția filantropică a companiei BOBS from Skechers a ajutat la salvarea și susținerea a peste 1,3 milioane de câini și pisici din adăposturi din Statele Unite și Canada.

Skechers, The Comfort Technology Company™, sărbătorește cea mai nouă etapă importantă pentru divizia filantropică BOBS: totalul donațiilor companiei Mișcarea Skechers pentru drepturile animalelor a depășit 7 milioane de dolari pentru animalele aflate în dificultate din Statele Unite și Canada. Prin parteneriatul cu Petco Love, o organizație națională non-profit care lucrează pentru a conduce și inspira schimbarea pentru animale, și prin vânzările ofertei sale extinse de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii BOBS, fondurile Skechers au ajutat la salvarea și susținerea a peste 1,3 milioane de animale de companie din adăposturile din America de Nord.

Colecția BOBS de la Skechers este disponibilă pe Skechers.com, în magazinele Skechers și Petco, precum și în anumite magazine și magazine specializate din Statele Unite. Pentru a afla mai multe, urmăriți BOBS from Skechers pe Facebook, Twitter și Instagram, sau vizitați BOBSfromSkechers.com. Pentru mai multe informații despre Petco Love, vizitați petcolove.org sau urmăriți pe Facebook, Instagram și Twitter.

BOBS from SkechersCainicâinidonațiiPetcoPetco LovePisiciSkechers
Comments (0)
Add Comment