Take a fresh look at your lifestyle.

Miss Diamond Romania – 9 August 2018

Miss Diamond of the World este un concurs internațional de frumusețe, considerat între primele din lume. Aproximativ 50 de țări din întreaga lume își trimit reprezentantele, an de an, la Miss Diamond of the World. Ediția din 2015 a Miss Diamond of the World a fost câștigată de reprezentanta României, Delia Duca.

Miss Diamond România 2018 va avea loc în luna august a acestui an și își propune să aducă în fața juriului cele mai frumoase reprezentante ale țării, câștigătoarea primului loc urmând a participa la concursul internațional Miss Diamond of the World.

Miss Diamond promovează frumusețea naturală și își propune să transmită fetelor că îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în ele și pentru a se simți bine în pielea lor.

Acest concurs este organizat anual, iar câștigătoarele vor trebui să respecte o serie de obligații de natură contractuală impuse de către organizatori.

Vrei să participi la Miss Diamond?

Dacă ai între 16 si 28 de ani, înălțime minimă de 1,72 metri, forme frumoase și vrei să participi la Miss Diamond România,  trimiteti un e-mail la inscriere@missdiamond.ro, continand:

3 fotografii recente, nume/prenume, adresa de e-mail pentru corespondenta, numarul de telefon, varsta, inaltime, masuri, localitatea in care domiciliati.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More