Take a fresh look at your lifestyle.

Mizează doar pe calitate: de ce să alegi pantofi din piele naturală?

0

Indiferent de stilul vestimentar abordat, pantofii sunt cei care completează orice ținută și, totodată, pot schimba radical aspectul final. Fie că vorbim despre sandalele de vară sau despre pantofii eleganți, un lucru este cert: încălțămintea din piele nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Chiar dacă fiecare dintre noi știe că este recomandat să purtăm încălțăminte din piele, deseori, ne mulțumim cu înlocuitori, fie din dorința de a economisi, ori pentru a colecționa cât mai multe perechi.  

De altfel, atunci când facem cumpărături, tentația de a ne baza alegerea pe criterii subiective (precum sunt design-ul, brandul, nuanța sau modelul) ne determină să achiziționăm pantofi sub impulsul momentului, sens în care materialul din care aceștia sunt confecționați devine un criteriu de selecție secundar. Totuși, cumpărarea pantofilor doar pe baza unor aspecte de acest gen nu ne va oferi nici doza de eleganță dorită și nici confortul necesar. 

Iată de ce încălțămintea din piele naturală trebuie să ne câștige atenția ori de câte ori ne actualizăm garderoba: 

Durată îndelungată de viață  

Acest aspect este, probabil, cel mai relevant avantaj al pielii naturale în materie de pantofi. Cu o întreținere și cu o îngrijire corectă, încălțămintea din piele va rezista și se va păstra într-o stare ireproșabilă pentru o perioadă extrem de lungă de timp. De asemenea, rezistența pantofilor din piele ne ajută să economisim mai mult, deoarece nu vor mai fi necesare investiții atât de frecvente. 

Plus de confort 

Întrucât pielea naturală se mulează pe forma piciorului, adaptându-se conformației sale, confortul în purtare este garantat. Și ce femeie nu își dorește să uite de durerile provocate de o nouă pereche de pantofi? 

Îngrijire facilă 

Orice reprezentantă a sexului frumos care a ales materialele sintetice în defavoarea pielii naturale, știe, cu siguranță, că există numeroase neajunsuri pe care procesul de curățare nu le poate acoperi. Începând de la decolorarea nuanței, îndepărtarea cu dificultate a petelor și până la diverse zgârieturi, materialele sintetice ne pot provoca frecvent bătăi de cap. 

Pe de altă parte, impuritățile sunt eliminate extrem de ușor de pe suprafața pantofilor din piele naturală, iar aplicarea unei creme de pantofi le va reda aspectul de nou ori de câte ori îi purtăm. 

Pielea respiră mai bine 

În comparație cu alte materiale, pielea naturală nu izolează în totalitate piciorul. De fapt, structura sa poroasă permite aerului să circule în interiorul pantofilor, ceea ce înseamnă că temperaturile scăzute din sezonul rece sau cele ridicate din timpul verii nu ne vor influența gradul de confort. 

Sănătate la pereche 

Pantofii confecționați din piele sunt considerați sănătoți și benefici pentru starea noastră de sănătate. În schimb, variantele care au la bază alte țesături sau materiale pot conduce la apariția alergiilor, iritațiilor sau la sensibilizarea pielii piciorului. 

Așadar, acum că te-ai convins că pielea naturală este criteriul decisiv de care trebuie să ții cont atunci când cumperi încălțăminte de damă, îți spunem și un alt secret: rafinamentul capătă o semnificație aparte, odată ce alegi brandul potrivit. 

De exemplu, Mihai Ghețău Collection se adresează tuturor femeilor pasionate de modă, oferindu-le o gamă diversificată de încălțăminte din piele naturală, în modele și nuanțe actuale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More