Take a fresh look at your lifestyle.

Moll anunta deschiderea unui nou showroom, in Timisoara

Incepand cu data de 1 decembrie a acestui an, produsele de mobilier Moll vor putea fi vazute si in Timisoara, in cadrul showroom-ului Transforms.

Pentru ca sanatatea copiilor nostri este cat se poate de importanta, de 10 ani oferim clienților din România mobilier marca Moll, un mobilier inovativ, ergonomic, dinamic și mai ales extrem de iubit de copii. Produsele Moll confera pozitia corecta la masa de lucru a copilului si a tanarului adult, deopotriva, creand un spatiu minunat in care copilului ii va face placere sa isi petreaca timpul si sa se pregateasca pentru scoala. Mobilierul nostru de calitate germana se poate completa si adapta in timp, dupa nevoile copilului si poate fi usor personalizat (culori, spatiu), dupa orice preferinte.

Intreaga oferta actuala de mobilier de birou pentru copii si adulti poate fi accesata acum si online, in magazinul virtual www.mobilamoll.ro. Aici, vizitatorii nostri au posibilitatea sa citeasca testimonialele parintilor ce ne-au ales; sa afle mai multe despre importanta ergonomiei si despre sanatatea la birou; sa compare si chiar sa comande cele mai noi si mai performante produse de mobilier Moll – scaune, mese de birou, lampi, accesorii, aditionale, genti si ghiozdane. De asemenea, online, vizitatorii pot rasfoi cele mai recente cataloage cu produse Moll, pot sa urmareasca cele mai noi video-uri de prezentare si pot sa afle mai multe despre personalizare propriilor produse.

Mii de oameni din intreaga lume aleg de peste 90 de ani piesele de mobilier premium marca Moll. De fapt, in 1974, Moll a impresionat intreaga Europa inventand prima masa de birou ce putea adapta in functie de inaltimea utilizatorului si permite si reglarea unghiului blatului. De atunci incoace, clientii (indeosebi parinti), apreciaza acest mobilier pentru ca:

– Asigura postura corecta la masa de lucru a copilului si adultului

– Are un design inovativ, creativ, dinamic si colorat

– Creeaza un spatiu atractiv de lucru pentru copiii de orice varsta, creand o legatura pe viata

– Se bucura de o sustenabilitate si o durabilitate indelungata (potrivit pentru orice inaltime, orice varsta)

– Este modular, fiind usor de completat ori modificat, in timp, in functie de cerintele si dorintele fiecarui utilizator

– Reprezinta o investitie extrem de sigura, in timp

Pana la finialul acestui an, Mobila Moll va avea 6 centre de prezentare functionale, in urmatoarele orase din Romania:

– Bucuresti – Kult Homes

Program: Luni-Vineri: 10.00-19.00, Sambata: cu programare

Showroom: Calea Floreasca 91-111, Bucuresti

Telefon: 0371.131.023; 0735.197.117

E-mail: office@kulthome.ro

– Oradea – ATP Exodus  

Showroom: Calea Borsului 34B, Oradea

– Cluj Napoca – EXPLORATORIU

Showroom: MUZEUL COPIILOR S.R.L., str. Libertatii, nr. 345

sat Apahida, jud. Cluj

– Timisoara – TRANSFORMS

Strada ROMULUS, nr. 8

Persoana contact Daniel Galea

Telefon: 0773.370.982

Email: daniel.galea@transforms.ro

Firma Moll System s-a nascut în anul 1925 și s-a concentrat în mare măsură pe dezvoltarea unui mobilier egonomic dedicate copiilor, atât de important pentru creșterea lor sănătoasă. A dezvoltat un mobilier viu, care evoluează împreună cu copilul care îl utilizează, în concordanță cu cerințele din punct de vedere ergonomic ale acestuia și crează conditiile optime pentru spațiul de lucru al unui elev, sprijinind poziția corectă și permițând mobilitate maximă.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More