Take a fresh look at your lifestyle.

The Motans lansează „Lilith”, o piesă inspirată din legenda primei femei a lui Adam

În colaborare cu Keed de la Șatra B.E.N.Z.,

The Motans lansează „Lilith”, o piesă inspirată din legenda primei femei a lui Adam

Laura Giurcanu este întruchiparea acestui personaj mitologic feminin, în videoclipul piesei

The Motans lansează noul single, „Lilith”, în colaborare cu Keed de la Șatra B.E.N.Z., dar și un videoclip cu totul special, filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative.

The Motans – Lilith feat. Keed

https://www.youtube.com/watch?v=Cs90xGhpe78&feature=em

Piesa a fost compusă de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu și produsă de Vlad Lucan, („Diggy Down” – INNA și majoritatea pieselor lui Guess Who) și pornește de la misterul primei femei, Lilith.

Mi s-a părut interesantă asocierea dintre o femeie și personajul <Lilith> care a fost, după multe mituri și legende, prima femeie a lui Adam. Dar, spre deosebire de Eva, Lilith a fost creată din foc (sau din țărână după folclorul evreiesc) și făcută în același timp, nu după și nu din coasta lui Adam. Lilith e simbolul femeii care nu se supune niciodată unui bărbat. E <un întreg> de la natură și nu are nevoie de cineva ca să simtă liniștea. Ea nu are nevoie de liniște, ce a fost creat din foc nu e sortit să cunoască liniștea. Scriind această piesă, am vrut să descriu femeia care, la prima vedere, nu pare afectată de absolut nimic. În adâncul sufletului însă, râvnește la acea <liniște> care însă nu îi este sortită”, a declarat The Motans.

Motanu’ a băgat piesa în mașină și a zis că are nevoie de o strofă. Conceptul piesei s-a lipit ca un magnet de partea mea artistică și m-am oferit. E un profesionist desăvârșit și unul dintre puținii artiști care înțeleg importanța viziunii și a conceptului în muzică. Totul a mers ca uns, sunt încântat!”, a spus Keed despre această colaborare.

Lilith este personificată în videoclip de Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste 290.000 de abonați pe YouTube și 422.000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, care se numără printre cei mai de succes artiști ai momentului din întreaga lume.

„Lilith este clipul meu favorit de până acum. Mi-a plăcut echipa, toți băieții sunt extraordinar de talentați și m-a intrigat mult ideea clipului. The Motans e cu siguranță proiectul meu favorit din România, deci sunt mândră că m-au ales pe mine să aduc la viață imaginea lui <Lilith>”, precizează Laura.

Tot anul acesta, The Motans au lansat „Nota de plată” cu INNA, single care are peste 13 milioane de vizualizări. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, producție Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

The Motans feat. INNA – Nota de plata (Videoclip Oficial)

https://www.youtube.com/watch?v=BCA-O0eJQzE&t=3s

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia, pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum „Versus”, „August”, „Fifty Fifty”, „Tu” și, în curând, artistul va lansa albumul de debut.

 

 

 

 

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More