Take a fresh look at your lifestyle.

The Motans lansează piesa “Drama Queen” cu lyrics video animat

The Motans revine cu o nouă piesă care se numește “Drama Queen”, o nouă surpriză pentru fanii artistului.

The Motans – Drama Queen (Lyrics Video)

Piesa a fost compusă și produsă de The Motans (Denis Robeș) și Alex Cotoi, cu care a mai colaborat și pentru “Friend Zone”, “Weekend”, „Nota de plată”, „August”.

De data aceasta, The Motans au ales să facă un lyrics video cu animație, creat de MOPI Studio, o divizie a NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), cu care a mai colaborat pentru „Lilith” feat. Keed și “Friend Zone”.

„Am marele noroc să lucrez cu oameni minunați precum Alex Cotoi, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan și, desigur, întreaga echipă de la Global Records. Vă mulțumesc pentru tot și sunt fericit că am acest privilegiu. Sfârșitul primului capitol: Drama Queen”, a declarat The Motans.

La sfârșitul anului trecut, The Motans a lansat “Friend Zone” și „Lilith” cu Keed de la Șatra B.E.N.Z.

The Motans – Friend Zone

https://www.youtube.com/watch?v=C-uTNzArPx4&feature=em-

The Motans – Lilith feat. Keed

https://www.youtube.com/watch?v=Cs90xGhpe78&feature=em

De asemenea, The Motans au lansat „Nota de plată” cu INNA, single care are peste 17 milioane de vizualizări.

The Motans feat. INNA – Nota de plata (Videoclip Oficial)

https://www.youtube.com/watch?v=BCA-O0eJQzE&t=3s

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale și a fost desemnată piesa anului 2017 conform MediaForest cu peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum „Versus”, „August”, “Fifty Fifty”, „Tu”.

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, Global Influencers, agenție de influencers marketing, și Global Booking, agenție de impresariere, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Ilie, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More