Take a fresh look at your lifestyle.

The Motans și INNA – 10 milioane de vizualizări într-o lună de la lansare pentru „Nota de plată”

Cel mai recent single The Motans, în colaborare cu INNA, se bucură de succes în rândul publicului. La doar o lună de la lansare, „Nota de plată” are 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans și INNA – 10 milioane de vizualizări într-o lună de la lansare  pentru „Nota de plată” 1The Motans și INNA – 10 milioane de vizualizări într-o lună de la lansare  pentru „Nota de plată” 2

The Motans feat. INNA – Nota de plata

https://www.youtube.com/watch?v=BCA-O0eJQzE

Single-ul anterior al celor de la The Motans featuring Delia – “Weekend” are peste 22 de milioane de vizualizări.

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

De curând, The Motans a primit premiul de la YouTube pentru cei peste 100.000 de abonați de pe propriul canal de YouTube. La finalul lunii noiembrie, The Motans va lansa albumul de debut care include piese deja lansate și cunoscute de fanii artistului, dar și piese noi și colaborări surpriză.

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yank a, Vanotek, Julie Mayaya și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More