Take a fresh look at your lifestyle.

Muzica de petrecere – cea mai buna alegere pentru nunta sau botez !

Venim in intampinarea celor interesati cu cele mai alese momente muzicale, garantand buna dispozitie si reusita evenimentului dumneavastra pentru a pastra un moment unic in amintirea dumneavoastra.
Sonorizarea este asigurata de formatie .Pe parcursul evenimentului, pe langa muzica populara si usoara, oferim programe de virtuozitate si multe alte surprize.

Venim in intampinarea celor interesati cu cele mai alese momente muzicale, garantand buna dispozitie si reusita evenimentului dumneavastra pentru a pastra un moment unic in amintirea dumneavoastra.
Sonorizarea este asigurata de formatie .Pe parcursul evenimentului, pe langa muzica populara si usoara, oferim programe de virtuozitate si multe alte surprize.

Muzica de petrecere reprezinta succesul pentru evenimentul din viata dumneavoastra, atat pe plan muzical cat si pe plan artistic si decorativ , intr-un cuvant noi va oferim toate serviciile necesare pentru un eveniment de succes. Muzica de petrecere si-a organizat întregul repertoriu în programe muzical-artistice variate, axate pe evenimentele la care vom putea sa participam nemijlocit.

Datorita faptului ca membrii formatiei sunt absolventi de studii muzicale in cele mai importante centre culturale din tara cat si de peste hotare acestia pot prezenta cu usurinta genurile muzicale dorite de dvs la eveniment(de la pagini de muzica clasica pana la folclor autentic romanesc)

Muzica petrecere  va ofera un frumos program muzical la orice petrecere organizata de dumneavoastra. Muzica petrecere  va sta  la dispozitie cu un repertoriu ce acopera toate genurile muzicale pentru reusita petrecerii dumneavoastra.
Va oferim muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

Reusim de fiecare data sa atragem atentia publicului datorita flexibilitatii repertoriului si a experientei in domeniu acumulata in timp.

• Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez, aniversare sau orice alte tipuri de petreceri publice sau private, muzica de petrecere este alegerea ideala din punct de vedere al diversitatii repertoriului si totodata alegerea corecta cu privire la pret.

• Cu un repertoriu de peste 600 de piese ce cuprinde muzica usoara internationala si romaneasca, piese pop din repertoriul artistilor internationali ,toate interpretate intr-o maniera moderna.
• De asemenea in repertoriu sunt incluse si numeroase piese de muzica romaneasca de petrecere si folclor din majoritatea zonelor tari noastre.

• Pentru ca muzica noastra sa sune profesional, suntem insotiti de instrumente si echipamente de sonorizare de ultima generatie pe care le adaptam cu grija in functie de tipul salii si numarul de persoane participante la eveniment.

 Muzica de petrecere  vă oferă un program artistic variat, compus din muzică populară tradițională ce acoperă toate zonele țării, muzică de petrecere, muzică ușoară românească și internațională, muzică instrumentală de virtuozitate, café-concert şi muzică țigănească.

De asemenea asigurăm sonorizarea necesară pentru realizarea actului artistic compusă din echipamente audio de ultimă generație, microfoane wireless ce asigură mobilitatea interpreților şi sistem de lumini.

Prin intermediul Muzica de petrecere, petrecerea dvs. se va transforma într-un adevărat spectacol ce va deveni apoi una dintre cele mai frumoase amintiri.

Așadar, dacă vă doriți o nuntă de neuitat, vreți ca micuțul dvs. să fie sărbătorit așa cum se cuvine la botez, sau aveți un eveniment ce merită celebrat într-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de naștere, Muzica de petrecere vă oferă muzica ideală.

Muzica de petrecere  ce abordează un repertoriu vast și diversificat din folclorul românesc și muzică de petrecere, respectând întocmai tradiția unei nunți reușite. Pe lângă petrecerile de nuntă, cununie sau botez  Muzica de petrecere vă asigură o atmosferă plăcută cu un program unic de virtuozitate și café concert, toate acestea fiind armonios completate de calitatea artistică a spectacolelor și măiestria interpreților vocali, pe care îi acompaniază cu un real profesionalism.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More