Take a fresh look at your lifestyle.

Netflix lanseaza un nou trailer pentru serialul The Innocents

Ce faci atunci când viața, așa cum o știi, se transformă într-un adevărat pericol? Cât de departe ești dispus să mergi pentru cei pe care îi iubești? Află răspunsurile la aceste întrebări în noul trailer The Innocents.

Serialul se lansează pe Netflix pe 24 august.

Mai multe detalii despre The Innocents:

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, iar June descoperă că are abilitatea incredibilă de a-și schimba corpul.

În timp ce încearcă să controleze această nouă putere, un profesor misterios le dezvăluie faptul că June nu este singura care trece prin experiența ieșită din comun. În plus, acesta promite că va găsi un remediu pentru June și că va reuși să o readucă alături de mama ei, care o părăsise în urmă cu trei ani.

Pe măsură ce călătoria lor devine din ce în ce mai periculoasă, iubirea care îi leagă pe Harry și pe June este testată până la un punct limită, când cei doi se confruntă cu o alegere dificilă: să lupte în continuare pentru visul lor sau să accepte faptul că viețile lor s-au schimbat și că e momentul să riște totul.

Creat și scris de Hania Elkington și Simon Duric, care sunt și producătorii executivi ai serialului, din distribuția The Innocents fac parte: Sorcha Groundsell în rolul lui June, Percelle Ascott în rolul lui Harry și Guy Pearce în rolul lui Halvorson. Elaine Pyke, Charlie Pattinson și Willow Grylls de la New Pictures sunt producători executivi, alături de Farren Blackburn. Blackburn a regizat șase din cele opt episoade.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More