Take a fresh look at your lifestyle.

Nicoleta Nucă lansează „Suflet nebun”, o piesă compusă de Marco&Seba

„Suflet nebun” este numele celei mai recente piese a Nicoletei Nucă, o melodie cu un sound fresh, asemenea nopților de vară. Piesa este compusă de celebrii producători Marco&Seba, autorii celor mai de succes piese ale INNEI și cei care, de-a lungul anilor, au lansat unele dintre cele mai ascultate piese românești, atât în țară, cât și în străinătate. Aceasta este a doua colaborare a Nicoletei cu Marco&Seba, după piesa „Când pleci”.

Nicoleta Nucă – Suflet nebun

https://youtu.be/ND0BF1N82u4

„Este o piesă diferită de ceea ce am cântat până acum, e mai dinamică, mai fresh, de vară. Mi-am dorit o schimbare și mi-am zis că e timpul să mă bucur de vârsta pe care o am și să mă distrez mai mult, așa că „Suflet nebun” este un prim pas spre ceea ce îmi doresc eu din punct de vedere musical”, spune Nicoleta.

Versurile piesei „Suflet nebun” sunt semnate de Theea Minculescu, muzica de Marcel Botezan și Sebastian Barac, celebrul duo de producători Marco&Seba, în vreme ce videoclipul este regizat de Roman Burlaca, DoP George Secrieru (BR Films).

Anul trecut Nicoleta a lansat piesele „Ai uitat cine ești”, „Alt tu”, prima piesă la care artista a contribuit și cu partea de compoziție – muzică și versuri, precum și piesa „Insula”, o primă colaborare cu NOSFE de la Șatra B.E.N.Z. Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, precum și două single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” și „Când pleci”.

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More