Take a fresh look at your lifestyle.

Nicoleta Troacă – F3 GYM – Sport la puterea a treia

Un nou proiect care promovează un stil de viață sănătos incluzând cele trei etape – sport, dietă și remodelare corporală – a fost dezvoltat chiar în inima Bucureștiului, pe Bulevardul Unirii nr. 61. Nicoleta Troacă, inițiatoarea acestui centru sportiv, ne oferă detaliile esențiale care au ajutat-o să-și contureze această idee și care ne ajută pe toți să ne facem viața mai frumoasă.

Nicoleta Troacă -  F3 GYM - Sport la puterea a treia 1

Cum ați inițiat acest proiect de sport în București? De la ce principii ați pornit?

Sportul menține sănătatea unei societăți puternice și pregătite pentru evoluție, o evoluție care se poate produce atât la nivel mental, spiritual și fizic. Din păcate, în present, ne lăsăm conduși de superficialitate și de tehnologie, ceea ce duce la o delăsare a anumitor principii. Tindem să uităm de noi și de ceea ce este într-adevăr bun pentru noi. Am ales sportul pentru a demonstra atât celor din jur cât și mie însămi, cât de importantă este mișcarea, alimentația corectă și educația fizică pentru o viață bună, plină de optimism și de noi perspective.

Cum faceți față concurenței? Care sunt elementele care vă diferențiază de restul proiectelor de acest gen?

Concurența trebuie privită întotdeauna ca un element benefic, nu unul negativ. Concurența, pentru F3Gym, reprezintă elementul pe care vrem să-l depășim mereu. Dacă nu ar exista ea, nu ar exista nici progresul nostrum, de la această premiză plecăm. Concurența nu ne sperie, ci dimpotrivă, ne bucurăm că există pentru că așa putem fi din ce în ce mai buni.

Care sunt activitățile pe care le pot desfășura clienții în centrul sportiv deschis de dumneavoastră?

Centrul nostru oferă, în primul rând, comfort, curățenie, corectitudine și motivație. F3GYM se bucură de un mare spațiu de acitivate atât pe partea de fitness, de group training, cât și de spa. Deținem aparate pentru toate grupele de mușchi, clase de aerobic și group training unde antrenorii se ocupă de fiecare client în parte plecând de la o dietă sănătoasă până la exercițiile propriu zise benefice fiecăruia dintre ei, de asemenea masajul este un alt punct forte al nostru, cu variante de relaxare, de tonifiere și de remodelare corporal, și nu în ultimul rând, elementul surpriză care este accesibil tuturor clienților F3GYM: sauna finlandeză care se află în feicare vestiar și oricine o poate încerca oricând este nevoie.

Ce ne puteți spune despre investiția în aparatură?

Consider că oricine își dezvoltă un astfel de proiect trebuie să trateze totul foarte serios și la un nivel superior, altfel nu ar putea răzbi în această lume. Investiția pe care am făcut-o o consider un plus pentru că aparatele sunt de ultimă generație, sunt cele mai bune de pe piață iar acest lucru se vede și se simte.

Cum îi motivați pe tineri să vină în număr cât mai mare să facă sport, în 2017? Aveți un plan de actvități pe care îl veți promova?

Tinerii resimt cel mai bine impactul media și sunt destul de pretențioși pentru modul cum arată și cum se deosebesc atât în societate, cât și în cercul lor de prieteni. Venim în întâmpinarea lor cu pachete de group training atât pe partea de sală-fitness cât și pe partea de aerobic, pentru că cea mai mare motivare a lor o reprezintă competiția pentru a arăta cel mai bine și a fi cel mai bun.

www.f3gym.ro

www.facebook.com/F3Gym

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More